Design
Design  »  Épület  »  Nyaralás a Adriai-tengernél
Családi ház

Nyaralás a Adriai-tengernél

Szép Házak
 
2011. július 26.
A tökéletes nyaraláshoz környezetváltozásra van szükség. Ehhez tökéletes helyszín a Brac szigetén található, Villa Petra. A mediterrán környezet és az ehhez tartozó miliő elérhető egész nyáron bárki számára.
Villa Petra az elbűvölő Brac szigeten, Bol városában található, amelyet az elmúlt évben a "Horvát turizmus abszolút győztese" címmel tüntették ki. Híres az olívaolajáról, boráról és egyedülálló falu hagyományairól. Mint egy földnyelv nyúlik a fél kilométer hosszú strand a kristálytiszta kék tengerbe.


Egy ösvény vezet két külön fekvő ház között, melyeket egy belső udvar köt össze. A gyönyörű, buja mediterrán növényzet között bújik meg a medence és egy kellemes terasz. Az első épület, amely közelebb fekszik a tengerhez, lélegzetelállító kilátást ad a tengerre a fenyők között. A villa főépületének földszintjét az egy légterű konyha, étkező és nappali foglalja el, valamint egy fürdőszoba.


A főépület első emeletét egy hobby helyiség és loggia teszi teljessé. A belső udvar másik oldalán található egy második épület, amelyben négy szeparált apartman található. Kettő a földszinten és kettő az emeleten.


Különösen ennek a felosztásnak köszönhető, hogy a Villa Petra kényelmesen ad helyet nagyobb társaságok számára, a privátszféra teljes megőrzése mellett különleges luxussal ötvözve. Ideális nyaralóhely családoknak, vagy igényesebb baráti csoportoknak.


A kellemes és nyitott építési stílus tökéletes kulisszát nyújt egy csodálatos nyaraláshoz. Minimalista enteriőrökben a textíliák decens színfoltjai varázsolnak izgalmas kiegyensúlyozottságot. A tipikus mediterrán atmoszféra és a kényelem luxusa - vagy a luxus kényelme - garantált kikapcsolódást nyújt az Adriai-tenger szerelmeseinek.Címkék: 


KATEGÓRIÁK
Épület (37)