Design
Design  »  Étterem / bár  »  Bagatellini kávézó a Mom Parkban
Étterem / bár

Bagatellini kávézó a Mom Parkban

Design Club
 
2012. február 28.
Az új koncepciót a Villa Bagatelle csapata fejlesztette ki Segal Viktor mesterszakács segítségével. Érdemes ellátogatni a kávézóba, ahol a minőség a legfőbb szempont.
A Villa Bagatelle csapatának meggyőződése, hogy az elvitelre készülő ételek is lehetnek finomak, egészségesek és frissek. Ezért úgy döntöttek, életre hívnak egy olyan kávézót és pékséget, ahol minden elsőrangú minőségű, illetve természetes vagy bio alapanyagokból, kézzel, frissen készül: ez a Bagatellini.

A Villla Bagatelle kistestvére, a Bagatellini Café

Design kávézó a MOM Parkban

A Bagatellini kínálatában az ínycsiklandó szendvicsektől és kézzel készült péksüteményektől kezdve a különleges salátákig, levesekig és a friss, bio hasábburgonyáig számos finomság megtalálható – kicsiknek és nagyoknak, a Villa Bagatelle-től megszokott minőségben, frissességben és mosollyal tálalva. Leveseik, szendvicseik és salátáik megálmodásában Segal Viktor mesterszakács volt a partnerük, az “egyszerűség, harmónia, felfedezés” jegyében. Bátran ajánlják kávékülönlegességeinket is: ezek alapanyagát az elsőrangú minőségű Arabica káviról ismert, bécsi Daniel Moser szállítja nekünk.

Brót Pékség a Bagatellini mellett

Szívélyes fogadtatás a Bagatellini-ben

A Bagatellini kávézó mellett egy Brótpékség is kialakításra került, ahol a Villa Bagatelle-ből jól ismert péksüteményeket és kenyereket kínálják vásárlóiknak. Ahogyan a Bagatellini kávézóban, itt is minden frissen, kézzel, mesterséges adalékanyagok nélkül, kizárólag természetes alapanyagokból készül. Kínálatukat frissen facsart narancslé, bio almalé és friss, szezonális bio gyümölcs egészíti ki. Ezek – csakúgy, mint a kávézók és a pékség minden hideg és meleg fogása, kávékülönlegessége és péksüteménye – helyben fogyasztásra és elvitelre is kérhetők.

Egészséges péksütemények széles választéka

Szendvicsek, ételkülönlegességek

Az üzlet belsőépítészeti tervezését a tulajdonos, Wirtz Ágnes elképzelései alapján a MÁDI-LÁNCOS STÚDIÓ végezte, a Bagatellini grafikai arculatát pedig BARÁTH DÁVID alkotta meg.

Egyedi csomagolás a Bagatellini termékeihez (Fotó:  Végel Dániel )

További képekért kattintson ide!


Címkék: 
KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK


KATEGÓRIÁK