Design
Design  »  Étterem / bár  »  Chico's étterem Finnországban
Étterem / bár

Chico's étterem Finnországban

Design Club
Az Amerikka Design Office tervezte meg a Chico's étterem belsőépítészeti átalakítását Finnországban. Az étteremlánc 1991 óta szervíroz eredeti amerikai ételeket a különleges megjelenésű helyen.
2012-ben a hagyományos stílusú Iso Omena étterem új ruhát öltött. Teljesen új belsőépítészeti koncepció alapján dolgoztak az Amerikka Design Office tervezői, amiből egy igazán merész enteriőregyüttes született. Az új térszervezés lényege, hogy megváltozzon és teljesen elkülönüljön az étel, ital és szervíz részleg egymástól. Vizuális értelemben az étterem egy teljes átalakulásan esett át.
A vendégek és a személyzet is egyárant otthonosan érezheti magát, így az étterem tulajdonosok csupa pozitív visszacsatolást kaphatnak a hely atmoszférájával kapcsolatban. Az üzleti koncepció része a látvány és a hangulat kialakítása, hiszen nem kizárólag a fiatalokat akarták bevonzzani a helyre, hanem sokkal szélesebb rétegeket is.
Az étterem vizuális megnyilvánulása a mai, modern Amerikára összpontosít, ami bebizonyítja a nagyvárosi élet pulzálásának együttélését az emberi melegséggel. A belső elrendezése anyaghasználatában igen gazdag, többféle matériát ötvöztek, aminek az eredménye egy igazán friss, lendületes stílusú hely. Az egyik szimbólikus elem, ami kiemelkedik a többi közül, az a Juha Lahtinen és Samuli Suonperä festőművész páros munkája, ami az étterem egyik falán ékesedik.További képekért kattintson ide!


Címkék: 
KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK


KATEGÓRIÁK