Design
Design  »  Étterem / bár  »  Fruska Bisztró – étterem a gáton
Étterem / bár

Fruska Bisztró – étterem a gáton

Szép Házak
A Fruska Bisztró a kifinomult ízlés és kellemes hangulat gyermekeként született, egyformán jellemző rá a magyar virtus és az olaszos megjelenés.
Kedves és ártatlan lénye egyelőre megfejtetlen. Igazán még senki sem tudja, milyen is ő... Festői vagy inkább csinos? Magasztos vagy inkább nemesen egyszerű? A pompás, fényűző, mutatós, lenyűgöző és ellenállhatatlan jelzők melyike igazabb rá?


És vajon Fruska egyenesen bámulatos, vagy csupán módfelett attraktív? Vagy ha mondjuk bájosan elragadó, akkor ugyan mitől? Titkát bárki megfejtheti, aki meglátogatja egy rozsdafényű délután. Cserébe Fruska igazi emlékképeket kínál.


A Kopaszi gát legújabb búvóhelye. Gyermekkori emlékeket idéz elő a hely hangulata. A lekváros kenyér és a pohár tej, uzsonna a Nagyinál. Fantáziadús, mégis egyszerű. A kockás terítő és a bisztró vidám belső tere csak a kezdet. A Duna-parti fröccsözés hangulatát fokozza a terasz nyújtotta panoráma, valamint a klasszikus üveg szódásszifon.


A nyár utolsó estéit mindenképpen érdemes ezen a fantasztikus helyen eltölteni. Nagyobb társaságoknak, vagy romantikázni vágyó pároknak egyaránt kiváló választás. A hely atmoszféráját fűszerezik az apró részletek, mint például a mutatós, dekor befőttes üvegek az ablakban. A teraszon üldögélve szinte hallja az ember a fülében régmúlt idők dallamait, amelyek bakelitről szólnak.

Forrás: Fruska Picnic&Bistro

Manapság kifejezetten divatosnak számít nagyszüleink korába visszatérni. Ha a divat ismételheti önmagát, akkor az életmód miért nem. Menjünk vissza az időben és töltsünk ott el egy kevés időt, hogy megtapasztaljuk milyen lehetett abban a korban élni.

Címkék: 
KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK
Különleges pékség Melbourn-ben
Ez nem csupán egy pékség, ez maga a tökély. Az ausztrál March Studio koncepciója alapján valósult meg a D. Chirio Bakery üzlet.
Bagatellini kávézó a Mom Parkban
2012 februárjában megnyitotta kapuit a Villla Bagatelle kistestvére, a Bagatellini Café a MOM Park Bevásárlóközpontban.


KATEGÓRIÁK