Design
Design  »  Étterem / bár  »  Kína menő klubja
Étterem / bár

Kína menő klubja

Élménydesigner
 
2012. június 13.
Manapság a leglátványosabb klubok valamelyik távol-keleti országban nyílnak. Arra már fel sem kapjuk a fejünket, hogy Kína ebben is listavezető.
Kell egy hely, ahol az ember munka után kiereszti a gőzt, barátokkal találkozik, eszmét cserél, vagy ahova napközben beugrik egy frissítőért. Ilyen a Huizhou béli Tianxi Oriental Club. Tervezője Feng Yu a Deve Build Design tervezője egyetlen térbe sűrítve jelenítette meg, amit számára a tradicionális és a 21. század Kínája jelent.

A vendégek tetszés szerint, szabadon rendezhetik át a klubhelyiséget (Fotó: Maggie Ma)
Elválasztó elem, mint térinstalláció
A keleties hangulathoz és a modern stílushoz tökéletesek a gömbfotelek és a fa hengerasztalok


A Tianxi egyszerre organikus és orientális, nagyvonalú és változatos. A belső javarészt tölgyből és önterülő cementből készült, de az elképesztő, hullámzó formáknak, melyek egyébként térelválasztó szerepet töltenek be, rendkívül változatos látványban lesz része a vendégnek. Attól függően, hogy a fény merről érkezik, hogy a gömbfotel éppen hogyan áll, hogy a vendég merre fordul, hogy a nap melyik szakában vagyunk, biztos, hogy kétszer ugyanazt nem fogjuk itt látni. A fa parapetfal, ami akár művészi installációnak is elmenne, gondoskodik az izgalmas belsőről. Minden mást a társaságra és finom italokra hagyhatnak az ide betérők.

Klubhelyiség beszélgetéshez, pihenéshez, film nézéshez
Helyenként térelválasztó, másutt burkolat a tölgyfa lécekből készített térelem
Meleg, otthonos, elegáns, de nem hivalkodó a Tianxi Oriental Club
Cement és tölgy az uralkodó anyagok


Címkék: 
KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK


KATEGÓRIÁK