Design
Design  »  Étterem / bár  »  Sörbár kicsit másképp
Étterem / bár

Sörbár kicsit másképp

Design Club
A Minas Kosmidis által tervezett sörbár Athén egyik kuriózuma lett, hiszen már belsőépítészeti látványával is formabontú, amvel egy új műfajt alkottak meg a tervezők a szórakozóhelyek tekintetében. Láthattunk már számtalan vinotékát, bár és lounge helyeket, de ilyenre nem sok helyen van példa a világban.
A Think Beer egy görög söröző, ami a csendes városrészben, a Peristeri környékén található Athénban. A helynek saját sörfőzdéje van, ahol egyedi ízesítésű és gyártású söröket készítenek a helyiek legnagyobb örömére. A hely két részre tagolódik a belső térkialakítás következtében. Az egyik helyiségben az itt kapható sörkülönlegességek dominálnak, ahol különleges figyelmet szenteltek a tervezők az anyaghasználatra és azok feldolgozására.
Az egész helynek összességében kissé indusztriális jellege van némi vintage beütéssel. A különböző fa burkolatok és a speciálisan ide válogatott berendezési tárgyak és bútordarabok mind egyfajta újrahasznosított és átértelmezett stílust képviselnek, ahol a hangsúly a barátságos hangulat megteremtésére redukálódik.
A bárban több kisebb szoba és elszeparált sarok található, de a tulajdonosok inkább a nagyobb baráti asztaltársaságok fogadására fókuszáltak, már csak a hely mivoltából következően is.


A hely nem túl nagy, ezért könnyű volt a barátságos, otthon hangulatot kialakítani, ahol úgy érezheti magát az ember, mintha saját lakásában fogadna vendégeket. Ehhez már csak egy figyelmes és közvetlen felszolgálógárda adódik.Minden falon látható többfajta elrendezésű polcrendszer, ahol az itt gyártott görög sörfajták sorakoznak fel, akár egy kiállításon. A mutatós külsejű üvegek amellett, hogy dekorációs elemként is szolgálnak, megmutatják az itteni választékot, ezáltal már úgy léphetünk a bárpulthoz, hogy tudjuk mit szeretnénk fogyasztani.A természetes, natúr elemek mellett több fém ötvözetből készült megoldás is helyet kapott. Ezek együttes látványa adja a hely karakterét, ami miatt vissza-vissza járnak a vendégek időről időre.


További képekért kattintson ide!

Címkék: 
KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK


KATEGÓRIÁK