Design
Design  »  Étterem / bár  »  Színház az egész világ
Étterem / bár

Színház az egész világ

Élménydesigner
Szingapúr hamarosan különleges hellyel lesz gazdagabb: a Raffles Hotellel szemben az Odeon Towers tetején finisbe fordult a Pool Bár kialakítása.
Szingapúr igazán cool lett az elmúlt 10 évben és ez többek között olyan helyeknek is köszönhető, mint a mindjárt megnyitó Pool Bar. Afféle trendi szórakozóhelyként egy toronyház tetején alakítják ki, hogy azoknak, akik itt töltik az idejüket, legalább néhány órára a lábaik előtt heverjen a város.

A hely alaphangulatához a hatvanas évek színházi világából merítettek ihletet a tervezők. Az alaprajz és a belső elrendezés mindenütt négyszögletű és tökéletesen átlátható. Luxus és minimalizmus minden szegletben. A bejárat padlójára rozsdamentes acéllemezek kerülnek, a falakra és a mennyezetre átlósan felhelyezett, csiszolt, polírozott tükörlapokat és lámpákat álmodtak a holland Concrete építésziroda tervezői.

Fotó: Frank Pinckers

A kényelem kapja a legnagyobb hangsúlyt. Ezt bizonyítja, hogy a közösségi, társalgó rész párnázott bőrkanapéval készül, két oldalt nyugágyakkal, lefüggönyözve, mint egy méretesebb budoárban. A függönyök mögött a LED világítás szolgáltat sejtelmes fényeket. A nyitott konyha ennek a helyiségnek az oldalában található, de a tér átalakítható úgy, hogy a konyha akár középre is kerülhet és így gasztro élményekkel is szolgálhat.


A bár rész egy szigetet képez az üveghomlokzattal borított hosszúkás teremben, vörös lakkfelülettel borított pultja megadja az alaphangot a további szórakozáshoz. Az üveghomlokzat mentén fekete bőrheverők várják a koktélozásban megfáradt ivócimborákat.


Tovább haladva egy privát rész, a „Chambre Prive” található, ahol üzleti vagy meghitt baráti vacsorákat lehet elkölteni anélkül, hogy a bárban szórakozók zajongását is hallgatni kellene.


Itt a Szingapúr Pool Bárban lesz még tükrös, mély lila táncparkett, dohányzószoba, pihenőszoba ágyakkal, rozsdamentes acéllal felszerelt toalett. A színek és az anyagok drámaiak, mint egy színházban: fekete, vörös, viola, hófehér, üveggel, acéllal, bársonnyal és bőrrel párosítva.

Címkék: 
KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK
Capanna étterem Athénban
A Capanna egy pizzéria és étterem egyben Kolonakiban, Athén központjában. A meleg hatású, mediterrán étterem a K-Studio munkája.


KATEGÓRIÁK