Design
Design  »  Étterem / bár  »  Színházi miliő egy bárban
Étterem / bár

Színházi miliő egy bárban

Design Club
A Theatro bár dizájn koncepciója és maga a belsőépítészet kifogástalan és egyben pazar látványt tükröz. A szofisztikált, jól kidolgozott berendezés és a hozzá tartozó megoldások mind kifinomult ízlésre és jövőbe mutató felfogásra utalnak, amik mind a tulajdonosok ízlését jellemzik.
A Theatro lounge bár intenzív ízlésvilágával olyan eleganciát tükröz, mint a régmúlt idők színházi világának modern átirata. Olyan, mintha egy szabóság műhelyében lennénk, ahol a jelmezek készülnek a színi előadásokhoz. A posztindusztriális hatás kialakítása egy következetes tervezés alapköve, amihez a hely egész atmoszférája alkalmazkodik.


A domborműre hasonlító faldekorációs panelek, a falakról visszacsillanó fények és a gazdag anyaghasználat jól érzékeltetik az elérni kívánt hatást. Fém hatású lámpabúrák, színpadias fénytechnika és digitális nyomatok teszik még extrémebbé a teret, amiben feltűnő, csíkos mintás textíliák is helyet kaptak.
A tükrök és a magas fényhatások együttesének következménye a színházi hangulat, amitől exkluzív érzetünk támadhat. Olyan, mintha egy előadás közepébe csöppennénk, vagy mintha egy filmforgatáson találnánk magunkat.
A komfortos, kényelmesnek tűnő ülőboxok elősegítik a nagyobb baráti társaságok elhelyezését, de ha valaki egy zárkózottabb légyottra vágyik, akkor arra is van megoldás. Meleg színhatások és emelkedett stílus jellemző a hely vizuális arculatára. A barátságos hangulat és a városias forgatag együttesen teszik oly népszerűvé a helyet, ami miatt emberek százai látogatnak ide hetente.
További képekért kattintson ide!

Címkék: 
KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK
Sörbár kicsit másképp
A Think Beer elnevezésű sörbár egy alternatív változata az eddig nagy népszerűségnek örvendő borbárok után, ahol a dizájn dominál.
ZONA étterem és borbár
A ZONA az egyik legújabb budai étterem és borbár. A Baldaszti csoport tagja nem csupán ételeivel, de belső kialakításával is remekel.
Chico's étterem Finnországban
Az Amerikka Design Office tervezte meg a Chico’s étterem belsőépítészeti átalakítását Finnországban, ahol eredeti amerikai ételeket szolgálnak fel.


KATEGÓRIÁK