Magazin
Házak
A vidéki kertvárosban épült családi házat kreatív építészeti megfogalmazással illesztettek be egy hagyományos stílusú, zárt sorú struktúrába.  »
A fiatal építész saját házánál a modern külsőhöz formailag igazodik a berendezés stílusa. Az otthonosság érzéséhez melegebb színvilágot is társítottak.
  »
A modern villa Izrael különleges tájkörzetében épült. A minimalista jegyek mellett a speciális éghajlati körülményekhez igazított extra megoldások is fellelhetők.
  »
Neves építészek együttműködésével jött létre a fenomális helyszínhez méltó alkotás, amely modern formavilágával és térbeli játékosságával kitűnik a környezetéből.  »
Az egyszintes épületben az eltérő szélességű traktusokkal speciális térszervezés jött létre, amelyet a homlokzatmagasságok különbözősége is hangsúlyoz.  »
Az építtetők modern stílusú családi házra vágytak. A telek geometriai adottsága inspirálta a kétszintes, lapostetős épület lépcsőzetes tömegformálását.  »
Egy tóparti '60-as évekbeli ház teljes átépítésével jött létre teljesen új térszervezéssel a kétszintes, otthonosan berendezett nyaraló.  »
A modern családi ház átlátható alaprajzi elrendezésével, egy szinten elhelyezett helyiségeivel és kényelmes tereivel élhető környezetet nyújt.
  »
Személyes indíttatású volt a rábaközi kisvárosban lévő, családi örökségként kapott, '30-as évekbeli tipikus keresztház és melléképületeinek korszerűsítése.  »
A modern ikerház egyik felében a kétszintnyi belmagasságú nappali mellett egy vendégszobának is alkalmas dolgozó, az emeleten pedig három háló és két fürdő létesült.  »
A keskeny telken álló, U-alakú családi házban a kétszintes, bástyaszerű tömböket egy keskenyebb traktus köti össze. Az így létrehozott fél átriumban egy kis vízmedence készült.  »
A Káli-medencében egy egykori parasztház romjain hagyományőrző házat valósított meg a fiatal házaspár. A népies külső belül provance-i és vintage stílusú bútorokkal párosul.  »
Szép, folyóparti környezetben lévő, relatív kicsi telekre szólt a tervezési megbízás. Korszerű anyaghasználattal és alternatív energiával működtethető, modern formavilágú üdülőépület jött létre.  »
Az alföldi tanyán olyan épületet alkottak a tervezők, amely karakterében megőrzi a népi építészet értékeit, de alkalmas a vidéki életmód újraértelmezésére is.
  »
Szigorú beépítési szabályokhoz kellett igazodni a modern, kétlakásos családi ház tervezése kapcsán, amely végül oldalhatáron álló beépítésű lett.  »
A német előregyártott technológiával épült háznál az volt a cél, hogy stílusa kortalanságával a természeti környezetbe illeszkedjen, de magán hordozza korunk modernitását is.  »
A modern, téglaburkolatú, dán családi ház megalkotása reprezentálja a tervezőgárda skandináv dizájn iránti elkötelezettségét.  »
A panorámás telek nagyszerű lehetőséget nyújtott a tervezőknek egy modern, minden luxussal felszerelt otthon kialakításához.  »