Magazin
Házak
A megbízó olyan hétvégi házra vágyott, amely minden évszakban alkalmas a nagy családi összejövetelekre és az aktív pihenésre egyaránt.
  »
Az alápincézett, egyemeletes, lapostetős háznál zöldtetős megoldást választottak. Az épület elegáns, de nem hivalkodik az utcaképben.  »
A helyi építészeti hagyományok tisztelete alapozta meg a tervezési koncepciót. A szigetközi családi ház a múltra reflektál, de a mához is szól.  »
Az átépítés során üdülőfunkcióval és vendég lakrésszel egészítették ki a klasszikus stílusban teljesen megújuló családi házat.  »
A formailag egyszerű, homogén homlokzatú, kétszintes családi ház a széles üvegfelületi megnyitásokkal és a vízszintes tagoltsággal könnyed hatású.  »
Egy tó köré szervezett villapark közvetlen vízparti, enyhén lejtős telkére egy U alaprajzú, dinamikusra komponált tömegformálású családi ház épült.  »
A telekarányok és a tájolás figyelembe vételével az utcafrontra merőleges, T-alakú földszintes családi ház épült az ötfős család számára.  »
Egy észak-magyarországi kisvárosban a tulajdonos egy külső-belső harmonizációjú, modern, energiatakarékos otthont kívánt létrehozni.  »
A Balatonnál egy közvetlen vízparti telekre épült minden adottságot és igényt mérlegelő komponálással vált a nyaraló egyenértékűvé egy lakóházzal.  »
Egy dunántúli város frekventált negyedében, relatív keskeny telken épült a modern, lapostetős, mozgalmas megjelenésű, kétszintes családi ház.  »
A tulajdonosok új családi házánál kertkapcsolatos, nagyméretű közösségi térre, valamint külön szárnyba elkülönített pihenőzónára volt igény.  »
Az építtető kortárs dizájnban gondolkodott, de az Alpokra és a síkságra is panorámás telekre jobban illett a természetet igenlő, környezetbarát megoldás.  »
A meredek, sziklás, panorámás telken egy olyan teraszház épült, amelynél a már felnőtt gyermekeknek szintenként önálló lakrészeket alakítottak ki.   »
A sík terepre ültetett, kétszintes családi ház épülettömege egymásba csúszó téglatestekből áll. A mozgalmasságot tovább fokozzák az előtetők, valamint a teraszok.   »
A tervezés eredményeként végső soron egy optimális méretű, kétszintes családi ház jöhetett létre, amely mindkét irányban jól illeszkedik a kialakult utcaképhez.
  »
A tervezési koncepció nyomán egy fadobozszerű elem kinyújtásával egészült ki a hagyományos alakzat. A homlokzatok egyszerűségét ellentételezi az oldalsó rusztikusság.
  »
A passzív ház rendkívül keskeny, meredek telekre épült. A vasbeton tartószerkezetű háznál rengeteg természetes anyag felhasználására törekedtek az építtetők.  »
A Balaton mellett épült kétlakásos ház alaprajzai egyszerűek és funkcionálisak. Az egy légterű, földszinti közösségi terekhez két irányban teraszok kapcsolódnak.  »