Magazin
Házak
A passzív ház rendkívül keskeny, meredek telekre épült. A vasbeton tartószerkezetű háznál rengeteg természetes anyag felhasználására törekedtek az építtetők.  »
A Balaton mellett épült kétlakásos ház alaprajzai egyszerűek és funkcionálisak. Az egy légterű, földszinti közösségi terekhez két irányban teraszok kapcsolódnak.  »
A neves építésziroda tervezői a családi házat úgy alkották meg, hogy a fenyők uralta csodálatos, ősfás táj és a víz jelképesen behatoljon a belvilágba.   »
A megjelenésében visszafogott, mégis elegáns családi ház hagyományos téglaburkolattal ellátott homlokzatát sötét tónusát fahatású felületek oldják.  »
A letisztult külsejű, minimál stílusú családi házban a modern építészeti stílusra jellemző anyaghasználat és színvilág beltérben is folytatódik.  »
Példaértékű egyszerűség jellemzi a kétszintes családi házat, amelyet a franciaerkélyek üveglapjai dekorálnak. A vidám színek a belvilágban is visszaköszönnek.  »
A családi ház formai letisztultsága nyomon követhető kívül-belül. Az épület minimalista stílusát követi a berendezés dizájnja az elegáns vonalvezetéssel.  »
Egy álom megvalósítását célozta meg a házaspár a családiházuk építésével. Az épületet sikerült az ősfás tölgyes, a fenyők és a gyümölcsfák közé elhelyezni.  »
A tervezési megbízás egy olyan kétlakásos házra szólt, amely hasonló funkcionális igényeket különböző alaprajzi formával foglal keretbe.   »
A fehér homlokzaton helyenként a kerítéssel azonos szürke kőburkolat jelenik meg. A belvilágban azonban melegebb tónusú színek dominálnak.  »
A texasi családi ház pavilonrendszerű épületegyüttesből áll. A részelemek szoros kölcsönhatásba kerültek a természettel és szemeznek a tájjal.  »
Az egyszerűségre törekvő tömegformálású és homlokzatképzésű többlakásos épület tökéletesen illeszkedik a szomszédos, lapostetős társasházakhoz.
  »
Az építészetileg színvilágában és anyaghasználatában kettőségre alapozott alkotás visszafogott, de hangulatkeltő és belsőépítészeti komponálást igényelt.  »
Formailag olyan impozáns, de nem hivalkodó épületre volt igény, amely a környezethez illeszkedik és előnyösen használja ki az erősen lejtős telek adottságait.  »
Sokak vágyálma lehet egy tó köré szervezett lakóparkban építkezni. Az inspiráló környezet mellett kihívást jelentett a beépítendő terület geometriai formája.   »
A vidéki kertvárosban épült családi házat kreatív építészeti megfogalmazással illesztettek be egy hagyományos stílusú, zárt sorú struktúrába.  »
A fiatal építész saját házánál a modern külsőhöz formailag igazodik a berendezés stílusa. Az otthonosság érzéséhez melegebb színvilágot is társítottak.
  »
A modern villa Izrael különleges tájkörzetében épült. A minimalista jegyek mellett a speciális éghajlati körülményekhez igazított extra megoldások is fellelhetők.
  »