Magazin
Házak
Egy tó köré szervezett villapark közvetlen vízparti, enyhén lejtős telkére egy U alaprajzú, dinamikusra komponált tömegformálású családi ház épült.  »
A telekarányok és a tájolás figyelembe vételével az utcafrontra merőleges, T-alakú földszintes családi ház épült az ötfős család számára.  »
Egy észak-magyarországi kisvárosban a tulajdonos egy külső-belső harmonizációjú, modern, energiatakarékos otthont kívánt létrehozni.  »
A Balatonnál egy közvetlen vízparti telekre épült minden adottságot és igényt mérlegelő komponálással vált a nyaraló egyenértékűvé egy lakóházzal.  »
Egy dunántúli város frekventált negyedében, relatív keskeny telken épült a modern, lapostetős, mozgalmas megjelenésű, kétszintes családi ház.  »
A tulajdonosok új családi házánál kertkapcsolatos, nagyméretű közösségi térre, valamint külön szárnyba elkülönített pihenőzónára volt igény.  »
Az építtető kortárs dizájnban gondolkodott, de az Alpokra és a síkságra is panorámás telekre jobban illett a természetet igenlő, környezetbarát megoldás.  »
A meredek, sziklás, panorámás telken egy olyan teraszház épült, amelynél a már felnőtt gyermekeknek szintenként önálló lakrészeket alakítottak ki.   »
A sík terepre ültetett, kétszintes családi ház épülettömege egymásba csúszó téglatestekből áll. A mozgalmasságot tovább fokozzák az előtetők, valamint a teraszok.   »
A tervezés eredményeként végső soron egy optimális méretű, kétszintes családi ház jöhetett létre, amely mindkét irányban jól illeszkedik a kialakult utcaképhez.
  »
A tervezési koncepció nyomán egy fadobozszerű elem kinyújtásával egészült ki a hagyományos alakzat. A homlokzatok egyszerűségét ellentételezi az oldalsó rusztikusság.
  »
A passzív ház rendkívül keskeny, meredek telekre épült. A vasbeton tartószerkezetű háznál rengeteg természetes anyag felhasználására törekedtek az építtetők.  »
A Balaton mellett épült kétlakásos ház alaprajzai egyszerűek és funkcionálisak. Az egy légterű, földszinti közösségi terekhez két irányban teraszok kapcsolódnak.  »
A neves építésziroda tervezői a családi házat úgy alkották meg, hogy a fenyők uralta csodálatos, ősfás táj és a víz jelképesen behatoljon a belvilágba.   »
A megjelenésében visszafogott, mégis elegáns családi ház hagyományos téglaburkolattal ellátott homlokzatát sötét tónusát fahatású felületek oldják.  »
A letisztult külsejű, minimál stílusú családi házban a modern építészeti stílusra jellemző anyaghasználat és színvilág beltérben is folytatódik.  »
Példaértékű egyszerűség jellemzi a kétszintes családi házat, amelyet a franciaerkélyek üveglapjai dekorálnak. A vidám színek a belvilágban is visszaköszönnek.  »
A családi ház formai letisztultsága nyomon követhető kívül-belül. Az épület minimalista stílusát követi a berendezés dizájnja az elegáns vonalvezetéssel.  »