Magazin
Házak
A texasi családi ház pavilonrendszerű épületegyüttesből áll. A részelemek szoros kölcsönhatásba kerültek a természettel és szemeznek a tájjal.  »
Az egyszerűségre törekvő tömegformálású és homlokzatképzésű többlakásos épület tökéletesen illeszkedik a szomszédos, lapostetős társasházakhoz.
  »
Az építészetileg színvilágában és anyaghasználatában kettőségre alapozott alkotás visszafogott, de hangulatkeltő és belsőépítészeti komponálást igényelt.  »
Formailag olyan impozáns, de nem hivalkodó épületre volt igény, amely a környezethez illeszkedik és előnyösen használja ki az erősen lejtős telek adottságait.  »
Sokak vágyálma lehet egy tó köré szervezett lakóparkban építkezni. Az inspiráló környezet mellett kihívást jelentett a beépítendő terület geometriai formája.   »
A vidéki kertvárosban épült családi házat kreatív építészeti megfogalmazással illesztettek be egy hagyományos stílusú, zárt sorú struktúrába.  »
A fiatal építész saját házánál a modern külsőhöz formailag igazodik a berendezés stílusa. Az otthonosság érzéséhez melegebb színvilágot is társítottak.
  »
A modern villa Izrael különleges tájkörzetében épült. A minimalista jegyek mellett a speciális éghajlati körülményekhez igazított extra megoldások is fellelhetők.
  »
Neves építészek együttműködésével jött létre a fenomális helyszínhez méltó alkotás, amely modern formavilágával és térbeli játékosságával kitűnik a környezetéből.  »
Az egyszintes épületben az eltérő szélességű traktusokkal speciális térszervezés jött létre, amelyet a homlokzatmagasságok különbözősége is hangsúlyoz.  »
Az építtetők modern stílusú családi házra vágytak. A telek geometriai adottsága inspirálta a kétszintes, lapostetős épület lépcsőzetes tömegformálását.  »
Egy tóparti '60-as évekbeli ház teljes átépítésével jött létre teljesen új térszervezéssel a kétszintes, otthonosan berendezett nyaraló.  »
A modern családi ház átlátható alaprajzi elrendezésével, egy szinten elhelyezett helyiségeivel és kényelmes tereivel élhető környezetet nyújt.
  »
Személyes indíttatású volt a rábaközi kisvárosban lévő, családi örökségként kapott, '30-as évekbeli tipikus keresztház és melléképületeinek korszerűsítése.  »
A modern ikerház egyik felében a kétszintnyi belmagasságú nappali mellett egy vendégszobának is alkalmas dolgozó, az emeleten pedig három háló és két fürdő létesült.  »
A keskeny telken álló, U-alakú családi házban a kétszintes, bástyaszerű tömböket egy keskenyebb traktus köti össze. Az így létrehozott fél átriumban egy kis vízmedence készült.  »
A Káli-medencében egy egykori parasztház romjain hagyományőrző házat valósított meg a fiatal házaspár. A népies külső belül provance-i és vintage stílusú bútorokkal párosul.  »
Szép, folyóparti környezetben lévő, relatív kicsi telekre szólt a tervezési megbízás. Korszerű anyaghasználattal és alternatív energiával működtethető, modern formavilágú üdülőépület jött létre.  »