Magazin
Házak
A balatoni nyaraló belső kialakítása követi anyaghasználat szempontjából a külső, modern megjelenést. A nyersbeton látványelemként is megjelenik a lakótérben.  »
Az építész régi vágya volt egy saját ház megvalósítása. A városi projektek kivitelezése indukálta az ipari építészet bizonyos alkotóelemeinek megjelenítését.  »
A svájci villa formavilága reagál a jég és a gleccserek munkája nyomán kialakult domborzat tájképi kompozíciójának változatosságára.  »
A tervezés során azt az elvet követve, hogy az épület körítőfalai ne keltsenek bezártságérzetet, egy belső átriumot ékeltek az elkülönített térfelek közé.
  »
Az egyszintes épület két különböző belmagasságú kubus összeillesztésével vált mozgalmassá. A közösségi zóna lett a tágasabb belvilágú.  »
A buda közeli borvidék új családi házas övezetében az igények és az adottságok összegzésével egy hagyományos, magastetős hosszúház született.   »
Alkotói bátorság kellett a régi lakóház komplett átalakításához. Az építészeti értékrend magasra tett mércéjét követi a belsőépítészeti koncepció is.   »
A családi ház a kétszintes, szabályos hasábszerű törzse a nyeregtetővel kimagaslik a körülötte levő földszinti, felületi mozgalmasságból.  »
Egy duna menti patinás kisváros déli fekvésű, meredek hegyoldalán épült meg a különleges helyhez méltó igényességű villa.  »
A megbízás egy olyan földszintes családi ház tervezésére szólt, amely a járdaszinthez képest megemelt padlószint ellenére a kültéren is teljesen akadálymentesített.  »
Lendületes, dinamikus megjelenésű, nagyon letisztult formavilágú és anyaghasználatú családi házra szólt a tervezési megbízás.  »
A kisalföldi településen épült családi háznál a modern stílus és a változatos tömegformálás igénye miatt lépcsőzetes megoldás született.  »
A XX. századelőből származó villák klasszikus, modern stílusa és a nagy elődök előtti tisztelgés inspirálta a mecsek térségében épült családi házat.
  »
Egy óbudai lakóparkban készült négylakásos épület sorházjellegű kialakításánál a lakások önálló családiház-érzetét keltő szeparáltságára törekedtek.  »
A meredek telekre ültetett, különleges fokvárosi villa közeli látószögében az atlanti-óceán öblének hullámtörő sziklái és homokos strandjai jelennek meg.  »
Az észak-balatoni családi ház gépészeti rendszere a napenergia okos felhasználásával és egyéb ötletekkel teljesen önfenntartó módon működik.  »
A hegyoldalba épült, átépített családi háznál az építészek alulra egy drámai hatású, markáns, gabion szerkezetű kőburkolatot választottak.
  »
A balaton-parti nyaralónál a kő mellett nem hiányozhattak a faburkolatok sem, részint burkolatként, illetve árnyékolószerkezeti elemként alkalmazva.  »