Magazin
Házak
Környezethez való alkalmazkodás és energiatudatosság a két legfontosabb tulajdonsága a Pest környéki családi háznak.  »
Adott egy látszólag előnytelen adottságú telek és a tulajdonosok elvárásai. Az építész a hátrányokból előnyt kovácsolva tervezte a család új otthonát.  »
Az épület tervezésekor fontos szerepet játszott a térszerkezet egyszerű megformálása és a fény áramlásának minden irányból történő bebocsátása.  »
Az építész házaspár saját otthona ez a modern villa, amelynek berendezésénél a modern formavilágot és a keleti hangulatot ötvözték.  »
A természetes kőfalburkolattal borított lapostetős családi házban a tulajdonosok otthonos belsőt teremtettek, és jól érzik magukat új életterükben.  »
Hófehér, ragyogó, de nem hivalkodó családi ház. Egyszerű szerkesztésű alaprajzok, emberi léptékű tömeg. Nincs díszítés, felesleges anyagváltások.  »
A buja trópusi növények karéjában épült kétszintes családi háznak elegánsak a kőhomlokzatai és a falamellákkal árnyékolt, nagyvonalú üvegfelületei.  »
A zártsorú családi ház nagy üvegfelületei növelik a térérzetet, felelősek a fényárért és közvetlen kapcsolatot létesítenek a faburkolatú terasszal.  »
A mediterrán jellegű családi ház belül inkább klasszikus, polgári hangulatú, semmint mediterrán. A homlokzati kőburkolat az enteriőrben is megjelenik.  »
A klinkertéglás családi ház íves teraszai forgószínpadhoz teszik hasonlatossá a házat. Az összes helyiségből közvetlen a kapcsolat a kerttel.  »
Az építész a családjának tervezett házzal megmutatta, hogy kicsiben is lehet minőséget alkotni. Az emeleten a gyerekeknek önálló lakrész alakítható ki.  »
A hagyományos, tájba illő új épület népies jellegét a tornácról nyíló fedett teraszon elhelyezett tűzhely, a búboskemence és a szemeskályha is erősítik.  »
A különleges családi ház sziklás talajjal érintkező helyiségei kővel burkolt falazattal, míg a "lebegő" helyiségek favázzal, faburkolattal épültek.  »
A kis épület átalakításával és bővítésével jött létre a nagy alapterületű és kényelmes lakóterület, az eredeti barátságos hangulatot megőrizve.  »
Modern, mégis barátságos, nagyvonalú eleganciát és meghitt otthonosságot mutat ez a zöldövezeti környezetben épült, háromszintes családi ház.  »
A panorámás telekre épült családi ház függőlegesen három részre tagolódik, amely legyezőszerűen szétnyílik, tengelyük más-más kilátásra fókuszál.  »
Az építtetőkre nagy hatással volt egy lélegzetelállító panorámájú, los angeles-i modern villa. Elhatározták, hogy egyszer lesz egy ilyen házuk.  »
A félszinteltolásos, földszintes családi ház, amelynek határozottan elkülönülő belső terei vannak, mediterrán jellegét csupán a kőburkolat adja.  »