Design
Design  »  Hotel  »  Álom terasz medencével
Hotel

Álom terasz medencével

Design Club
 
2012. július 9.
Számos luxushotel rendelkezik olyan relaxációs terasszal, vagy önálló wellness és spa részleggel, ami már önmagában is megállja a helyét. Összegyújtöttünk néhány helyet, ahová gondolkodás nélkül kiülnénk és feltöltődnénk.

Sok esetben már az is pihentetően hat ránk, – ha már nem jutunk el egzotikus, kietlen tájakra, – ha kellemes képeket nézegetünk olyan helyekről, amelyek megközelíthetetlennek tűnnek. Nincs ez másképp a különböző thaiföldi, malajziai vagy egyéb trópikus tájon fekvő luxushotelek esetében is. Most nem a belső elrendezéssel foglalkozunk, hanem a szállodák körül található relaxációs és pihenőhelyekkel.

A balkonok, teraszok, lounge szigetek hangulata teljesen más tud lenni adott környezetben. Nem mindegy, milyen a környezet és annak élővilága, a kerti bútor, vagy éppen a medence típusa. Ahhoz, hogy kellőképp el tudjuk engedni magunkat sok szempontot figyelembe kell venni. Általában az ilyen helyeken még az illatok, színek és a minket körülvevő hangulat is sokat tud javítani, vagy rontani a helyzeten.

Ezek a helyek sokak számára elérhetetlennek tűnnek, de olykor ötletet is meríthetünk ezekből, amit aztán saját otthonunk kialakításában elevenítünk fel. Mindig az összhatás a legfontosabb. A tökéletes harmónia elérésének érdekében minél inkább az egyszerűségre, a letisztult térkialakításra kell törekedni.

Miután megvan a terasz elrendezése, az elénk táruló panoráma sem utolsó szempont. Ezek a helyek általában attól olyan különlegesek, hogy egy csodálatos tenger, vagy óceán elhagyatott partszakaszára, vagy egy gazdátlan öbölre néznek. A tökéletes naplemente látványa, vagy akár csak maga a víz közelsége olyan nyugalmat áraszt magából, amit nehéz ellensúlyozni bármi mással. 

Még több fotó itt »» Relaxációs helyek

Még több relaxációs hely megtekintéséhez kattintson ide


Címkék: 
KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK


KATEGÓRIÁK
Hotel (99)