Design
Design  »  Hotel  »  Álomhotel Goán
Hotel

Álomhotel Goán

Design Club
 
2012. január 6.
Egy igazán egzotikus csoda építmény, a Csendes-óceán partjánál található Hotel Alila Diwa Goa. A hotelcsoport igazi kuriózum ebben a térségben.
Az Alila Hotels csoport tagja a különleges, ázsiai hangulatú Hotel Alila Diwa Goa. A hotel láncolatnak több különböző tagja van a Csendes-óceán ázsiai térségében. Egytől egyik pazar látványt nyújtanak egzotikus és egyedülálló látványukkal. Az Alila stílusjegyeit fémjelzi az igényes térkialakítás, a relaxációs pihenő zónák, valamint a pompás vendéglátás. Másként fogalmazva a kortárs, luxus életvitel legszínvonalasabb épületeként tartják számon ezeket a hoteleket, közutük a Diwa Goa-t.

A szálloda külső udvara medencével

Fedezd fel az Alila életet


Maga az elnevezés „Alila”, szanszkrit felfogás szerint meglepetést jelent. Amit úgy is megfogalmazhatnánk, hogy az, aki ide látogat, megdöbbentő, váratlan élménnyel gazdagodik. Pazar látvány tárul elénk egy különleges környezetben. Természet közeli élmény a nem hétköznapi épületben. Az Alila Hotel-ek különlegessége, hogy elénk tárja a jövő generációjának luxus vízióját.

Az előcsarnok éjszaka

Számtalan izgalmas részlet rejlik ebben a hotelben. Az egész atmoszférát áthatja a nyugalom és a béke. Az enteriőrök kialakítása, az anyagok összehangolása mind jótékony hatást gyakorol az oda látogató vendégekre. Inspiratív környezet harmóniával kombinálva. Leginkább ezzel lehetne jellemezni a látottakat.

Az étkező, mint közösségi tér

Alila villák


Az Alila villák a világ több pontján várják a látogatókat kikapcsolódásra. Ez a magas kultúra legfelsőbb foka. Bali, Kína, Oman és a Golf-öböl térsége valóban tökéletes helyet nyújt a pihenéshez. Ehhez járulnak hozzá az építészeti megoldások is. Az Alila hotelek már design hotelnek számítanak. Kreatív enteriőrök, letisztult felületek vegyülnek a jelenlevő kultúra motívumaival. Az Alila Diwa Goa 2011-ben megkapta a 'Legjobb Új Hotel Indiában' címet a dél-ázsiai Hotel Beruházások Konferenciáján.

A váróterem fogadja a vendégeket

Alila Diwa Goa


Az Alila Diwa Goa a város déli részén fekszik Majorda Beach partjánál. Innen tökéletes panoráma nyílik az Arab-tengerre. A hotel berendezése kizárólag helyi, Goa kultúrájához illő pazar bútorokból áll. Hangulatában és stílusában is a pihenésre fókuszál az ide érkező vendég. Ebben a környezetben nem nehéz kikapcsolni és magunk között hagyni a fáradalmakat. A külső látványt igencsak meghatározza a hatalmas meditáló medence a hotel parkjában. E köré szerveződik a többi vendégház is. Több különálló apartmanház egészíti ki a „főhadiszállást”. 153 szobából áll a fantasztikus komplexum. Mindegyik szoba komplett luxus felszerelést tartalmaz, valamint privát teraszt és festői kilátást a környező vidékre.

Vivo Étterem

Családosok számára több szórakozási lehetőség van a hotel számos zónájában. Van színház, gyermekfoglalkoztató központ és széleskörű programszervező iroda. Az ő feladatuk, hogy rendezvényekkel töltsék meg a háromszáz ember befogadására alkalmas konferencia termet.

Vendég szoba

Hotel és menedékhely


Nem csak a privát szobák biztosítják a tökéletes kikapcsolódást, hanem a közösségi terek is. A lounge, a bár, az étkező helyiség mind arra törekszik, hogy a legtökéletesebben kiszolgálja vendégeit. A környezettudatosság alapvető követelmény minden Alila Hotel kialakításánál.

A loft apartman hálószobája

További képekért kattintson ide!

További információ: Hotel Alila Diwa Goa

Címkék: 
KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK
Kemang Icon hotel Jakarta
A híres Alila Hotels hotelcsoport egyik tagja a jakartai Kemang Icon. Az egzotikus hotelek után ez most egy igazán eredeti, városias stílusú szálloda.
Nhow Music Hotel Berlinben
Vannak butik hotelek, design hotelek, luxus meg wellness szállodák és még sorolhatnánk, kinek mire támad igénye. És van egy music hotel Berlinben.


KATEGÓRIÁK
Hotel (99)