Design
Design  »  Hotel  »  Buddhattitude Spa
Hotel

Buddhattitude Spa

Design Club
A közelmúltban nyitotta meg kapuit a Buddha-Bar Hotel Budapest Klotild Palace spa. A Buddhattitude relaxációs részleg érzékekre ható környezete a kikapcsolódást szolgálja. Az exkluzív hotel legújabb szolgáltatása azok számára készült, akik nem csupán testükkel, de a lelkükkel is foglalkoznak.

Spa


A Buddha-Bar 5 alapeleme által megihletett miliőben kényeztetheti magát az ide látogató vendég. A Buddhattitude különleges Spa kezeléseivel egyedülálló szellemi és lelki felfedezésben lehet része a szállóvendégeknek.


Wellness


Itt mindenki megtalálhatja a
testi és lelki belső békéjét. A Spa wellness kezelései által, illetve yoga foglalkozásaik egyike során feltöltődhetünk és energiát nyerhetünk. Itt a vendég átengedheti magát az ősi hagyományok frissítő impulzusainak és megőrizheti egészségét hogy visszanyerje jólétét.


Szépségápolás


A szépségszalon
pihentető és ellazító világában kedvére kényeztetheti magát a Buddha-Bar Hotel Klotild Palace vendége. Itt elfelejtheti a mindennapi stresszt. Szakképzett személyi edzőkkel és professzionális masszőrök segítségével lazulhat el. A finn, -és az infra-szauna, a gőzfürdő, a tepidárium ágyak vagy a japán medence mind egyedülálló élményt nyújt a felhasználóknak. A Buddhattitude egyedi Tibeti-Ayurvédikus masszázsai, valamint test-és arckezelései maradandó élményt hagynak az emberben.


Fitness


A modern gépekkel felszerelt fitness terem és a Spa többi enteriőrje is tükrözik a hotelcsoport budapesti tagjának színvonalát. A szobák és a közösségi terek után most már a Spa is a meghittséget és a mai rohanó világban még fontosabbá váló intimitás fontosságát szimbolizálja. 


Képek forrása: Buddha-Bar Hotel Klotild Palace


Címkék: 
KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK


KATEGÓRIÁK
Hotel (99)