Design
Design  »  Hotel  »  Butik hotel Cancun-ban
Hotel

Butik hotel Cancun-ban

Élménydesigner
 
2012. december 13.
Cancun esszenciája. Az Esencia Boutique Hotelt már ez a kétszavas jellemzés is jól körülírja, de nem árt többet tudni a titkos öbölről.
Mexikó egyik legnépszerűbb üdülőhelyéről, Cancunról, joggal gondolhatnánk, hogy zsúfolásig tele turistákkal, különösen, hogy a legjobb beach-ek errefelé találhatók. Az egy mérföld hosszúságú tengerparti szakasz egyik része a Riviera Maya, mely különös módon, szinte észrevétlenül rejt egy csendes menedéket, az Esencia-t.

Bejárat a luxus bungallóba

Trópusi növényekkel övezett napozó terasz és privát medence

Minden házhoz saját medence tartozik


Az Esencia Boutique Hotel egy 50 hektáros privát birtokon található és néhány, egymástól kényelmes távolságra elhelyezkedő, luxus lakból áll. Aki nem kívánja, egész nyaralás alatt nem látja a szomszédjait, legfeljebb a kiszolgáló személyzet kopogtat az ajtón. Mindegyik házhoz saját medence, napozó terasz és félig nyitott tornác tartozik, valamint kivétel nélkül karnyújtásnyira vannak az óceántól. Ezeken kívül két közös medence, étterem, lounge és spa, valamint privát beach kínál luxus kényeztetést.

Az egyik közös medence néhány méterre az parttól

Az Esencia étterme...

... és a lounge

A napozó terasz épített bútorokkal

Fehér homokos part stílusos árnyékolókkal


A házak stílusa tipikusan e vidéki, kicsit mediterrán, kicsit trópusi: vaskos, fehérre meszelt falak, apáca cserepes vagy pálmalevél tetők, szellős teraszok, gyarmati stílusú berendezés. Egyszerű, kényelmes és megnyugtató. A luxus nem annyira a falakon belül, mint inkább azon kívül található: a feszített víztükrű medencék mellett, a fehér homokos fövenyen, a spa pezsgőfürdőjében vagy a trópusi növények között, a kertben.

Ez a legnagyobb bungalló

Az emeleti hálószoba az óceánra néz

Nappali a földszinten klasszikus, gyarmati és art deco stílusú berendezéssel

Tágas, kertre néző fürdőszoba

A tornác akár a nappali szerepét is betöltheti


Címkék: 
KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK


KATEGÓRIÁK
Hotel (99)