Design
Design  »  Hotel  »  Design hotel Athénban
Hotel

Design hotel Athénban

Design Club
A Yes hotelcsoport egyik legszínvonalasabb tagja az athéni Twenty One. Egy fiatalos, lendületes design hotel, ahol minden eltöltött perc egy élmény. A különleges hotel egyike azoknak a helyeknek, ahol a kikapcsolódás nem pihenést, hanem aktív tevékenységet jelent.
A Yes!Hotel minden képzeletünket felülmúlva szolgálja ki vendégeit. Az extrémebb technikai megoldásoktól kezdve egészen az ökodesign berendezésig itt minden megtalálható, amit el lehet várni egy magas színvonalú design hoteltől.A Twenty One 21 szobával rendelkezik, ami nem számít soknak, viszont annál nagyobb hangsúlyt fektetnek a minőségre és a kiszolgálásra. Ha belépünk a hotel előtermébe, onnan egyenes út vezet a bárba és a rendkívüli étterembe, ahol a kiváló görög ételkülönlegessségek mellett még a panorámában is gyönyörködhetünk. A 21 elnevezésű étterem a felújítási munkálatokat követően nyerte el jelenlegi külsejét. Az egész hotel megjelenése a minimál designt testesíti meg alapjaiban véve, mégis megfűszerezték egy-egy modernebb, extravagánsabb motívummal, vagy berendezéssel.


Az autentikus harmónia attól lett olyan tökéletes, hogy a tervezők kiválóan ötvözték a hagyományos anyagokat luxusmegoldásokkal. A komfortérzetünket az alakítja, hogy minden a hétköznapi kényelmet hivatott kiszolgálni.A szobák külön egyéniséget, egyedi karaktert kaptak. Minden egyes szoba falát Georgia Sagri festőművész álmodta meg és festette fel. Ezzel a Twenty One felveszi a versenyt több design hotellal világszerte.További képekért kattintson ide!

Címkék: 
KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK


KATEGÓRIÁK
Hotel (99)