Design
Design  »  Hotel  »  Design Villa Vietnámban
Hotel

Design Villa Vietnámban

Design Club
 
2012. június 26.
A Six Senses hotelcsoport világszerte szebbnél szebb szállodákkal terjeszkedik, ilyen a vietnámi Con Dao Resort is. A design villákat az AW² tervezte. A pihenőhely területén összesen 50 csodálatos apartmanház áll rendelkezésére az ide érkező vendégek számára.

A Six Senses Con Dao Resort Vietnámban az AW² építész iroda munkája, ami kifejezetten a nyugalom szigete, szó szerint. Itt a tökéletes kikapcsolódás nemcsak, hogy lehetséges, de kötelező is. A hotel 50 különálló design villával várja az ide látogató, pihenni vágyó turistákat. A homokos part és a mögötte húzódó erdős hegyvidék olyan, mintha egy esőerdő közepén lennénk, mégis egy vízparti bungallóban vagyunk. 

Mind az anyagok, mind pedig az élénk, üde színek a vidám hangulatot szimbolizálják. A hotel minden szegletében a természetességet és a fenntartható életmódot kívánta megvalósítani a tervező és a hotel tulajdonosa. Kimondottan helyi matériákat használtak fel a kisebb házikók felépítésére, semmiféle mesterséges anyag nem került feldolgozásra a hotel építése során.

Mindegyik villában keverednek a rusztikus és a modern elemek. Az egyetlen anyag, ami mindegyikben érvényesül, az a fa. Minden helyiségen és külső falpanelen nyomon követhető a fa jelenléte. A belső tér otthonos és pezsdítő hangulatának köszönhetően csalogató és pihentető. Aki ide egyszer beteszi a lábát, nem nagyon akar távozni. A táj, az azt körülvevő környezet és a belső terek is harmonizálnak egymással. A partszakasz sarkában egy érett mahagóniból készült medence is helyet kapott, ami a luxusszolgáltatások egyike.

A hotel pavilonjaiból kitekintve Vietnám egyik leggyönyörűbb korallzátonyát láthatjuk, ami a tükörsima, gyöngyöző vízben tökéletesen átlátszik. Nincs ehhez fogható ezen a vidéken, ez nem vitás.

További képekért kattintson ide!


Címkék: 
KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK


KATEGÓRIÁK
Hotel (99)