Design
Design  »  Hotel  »  Dubai hotel, a luxus új íze
Hotel

Dubai hotel, a luxus új íze

Design Club
 
2012. június 28.
Régebben a nyugati világ pompája és csillogása jelentette a luxust, ma viszont a Távol-Kelet lett a kiváltságosok közkedvelt helyszíne. Dubai is egy ilyen hely. A robosztus, erődítmény szerű Six Senses Zighy Bay hotel az egyik legexkluzívabb helyek egyike a környéken.

A Six Senses Zighy Bay a Musandam-félszigeten található, az Oman szultánság területén, nem messze Dubaitól. Ezen a kissé kietlen, benszülött földön építették fel ezeket a villákat, amelyekhez saját öböl tartozik. A sziklás-hegység övezte félszigeten majdnem 2 kilóméter hosszú, homokos partszakaszra nyílik a hotel.

A szálloda és pihenőhely sok, tradicionális stílusjegyet visel magán az Omani falu hagyományaiból. A letisztult, hagyományos villa épületek, a pálmafák és a homokos utakkal övezett környék mind a helyi táj kuriózuma. Itt nem járnak az autók, nem hallatszik a nyaraló vendégek rivalgása. Egyszerűen minden adott a tökéletes kikapcsolódáshoz.

A hotel minden szolgáltatásával ahhoz járul hozzá, hogy az ide betérő szálló vendégek át tudják érezni maximálisan a hely atmoszféráját és nyugodtságát. Itt lesik a vendég minden pillantását. Mindenki azt csinálhat, ami jól esik, nincsenek kötelezettségek.

Maga a hely az Egyesült Arab Emirátusok szívében helyezkedik el. A térségben hatalmas hegységek fjordjai láthatók, ezért is nevezik a Közép-Kelet Norvégiájának. A hotelban minden megtalálható, ami a legtöbb luxushotelban, a különbség csak abban rejlik, hogy megpróbálták az itteni sítlust visszatükrözni. A Six Senses hotelcsoport arra próbál törekedni, hogy minden egyes tagja a világ különböző pontjain olyan egyéni jelleget kapjon, ami a térség karakteréhez illik.

A Zighy Bay 33 medencével, egyedi és speciális wellness részleggel, kinti-benti fürdési lehetőséggel, minibárral és privát villákkal várja szállóvendégeit. Az öko szálloda anyaghasználatának köszönhetően a fenntartható hotelek közé sorolható, hiszen olyan, tartósan időtálló, helyi matériákat alkalmaztak az építkezés során, ami már önmagában kíméli a környzetet, valamint kihasználja a természet adta lehetőségeket.

További képekért kattintson ide


Címkék: 
KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK


KATEGÓRIÁK
Hotel (99)