Design
Design  »  Hotel  »  Egzotikus design hotel
Hotel

Egzotikus design hotel

Design Club
 
2012. június 27.
A Six Senses hotelcsoport a világ több pontján képviselteti magát, így van ez Vietnámban is, a Ninh Van Bay öbölben, amelyik az egyik legizgalmasabb. A drámai helyszín a festői tájjal igazi filme illő képsorozat Kelet-Vietnám partszakaszával.

A Six Senses Ninh Van Bay hotel egy igazán impresszív hely Kelet-Vietnám tengerpartjánál, ahol a homok vakítóan fehér és a tenger ékszínkék, a távolban pedig monumentális hegyek magasodnak és csak úgy zöldellnek az üde növények mindenhol. Minden adott egy luxus környezetbe illő, de mégis természetes külsejű helyhez, ahová az ember megpihenni és feltöltődni jár.

Az exkluzív külső mögött igazi értékek húzódnak. Helyi építészek tervezték a szállodát, akik ismerik a helyi körülményeket, az időjárási viszontagságokat és tudják, hogy mik a tökéletes relaxáció kritériumai. A meditáció itt a napi rutin része, nem pedig egy kötelező gyakorlatsorozat egyvelege.

A vietnámi tradícióknak köszönhetően minden csupa fából, bambuszból és nádból készült. Az egyes szobákból, különálló pavilonokból nyitott teraszok néznek a környező vidékre. Így akár a fürdőkádból csodálhatjuk a körülöttünk levő temészeti csodákat. Akárhogy is nézzük, olyan mintha a világ mögé bújtunk volna. Ilyenek lehettek a paradicsomi körülmények egykor. A sziklákon elhelyezkedő hotel több, különálló, de mégis összekapcsolódó kunyhóból áll, amelyekhez külön medence és meditációs tér párosul. A spa fürdő szintén olyan helyiség, ami az apartmanokhoz jár. Ide magánmasszőrt is lehet akár fogadni, ha valaki nem akar egyáltalán kimozdulni a szobájából. 


További képekért kattintson ide!

Címkék: 
KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK


KATEGÓRIÁK
Hotel (99)