Design
Design  »  Hotel  »  Hotel a Maldív-szigeteken
Hotel

Hotel a Maldív-szigeteken

Design Club
 
2012. március 21.
A One&Only Reethi Rah hotel 130 privát apartmanjával a Maldív-szigetek egyik gyöngyszeme az Indiai-óceán közvetlen közelében. Az öböl, ahol a hotel található csak hajóval közelíthető meg a repülőtérről.
A One&Only Reethi Rah hotel 130 különálló apartman házzal rendelkezik, ahol tökéletesen el lehet különülni a többi vendégtől. A hotel területét egy lagúnákkal körbevett öböl védi, melynek partszakasza csodálatos, trópusi élővilággal rendelkezik.A világ egyik legnagyobb hotelláncolatának belseje elegáns, modern stílussal bír. Zseniális lakberendezési megoldások párosulnak a helyi stílusjegyekkel. Nagyvonalú terek az óceán partjához közel. Hatalmas verandák, úszómedence és számtalan szórakozási lehetőség várja az ide érkező vendégeket.Nagy belmagassága van a kiváló adottságokkal rendelkező helyiségeknek. Minden szoba modern technikai berendezésekkel van felszerelve annak ellenére, hogy a hotel, pihenésre van kialakítva. A 21. századi technika vívmányai már elengedhetetlen kellékei a modernkor embere számára.


Külön Spa részleg található azok számára, akik relaxációs percekre vágynak. A masszázs pavilonok mellett a különleges panoráma is a tökéletes kikapcsolódást szolgálja. A megfiatalító, wellness szolgáltatások mellett számos tesmozgási foglalkozásra lehet jelentkezni, úgy mint a Jóga, Pilates és meditációk.

További képekért kattintson ide!


Címkék: 
KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK
Relaxációs helyek: wellness és spa
A számtalan luxushotel mellett léteznek olyan helyek, ahol ugyanúgy tudunk relaxálni, csak nem a megszokott módon. A természetben lenni a legjobb.
Luxus nyaraló a Maldív-szigeteken
A Maldív-szigetek a világ azon kevés szegletei közé tartoznak, ahol az ókori hajósok látogatásai óta alig változott valami. A béke szigete.
Art deco stílusú hotel Új-Zélandon
Régi épület Új-Zélandon? Már a gondolat is abszurd. Az egyik legrégebbi Auckland szívében található és egyben a sziget patinás szállója.


KATEGÓRIÁK
Hotel (99)