Design
Design  »  Hotel  »  Kemang Icon hotel Jakarta
Hotel

Kemang Icon hotel Jakarta

Design Club
 
2012. június 25.
A híres Alila Hotels hotelcsoport egyik tagja a jakartai Kemang Icon. Az egzotikus hotelek után ez most egy igazán eredeti, városias stílusú szálloda. A különleges kialakítású pihenőhely nemcsak szobáiban különleges, de a külső hangulat is a hotelegyüttes alap védjegyeit tükrözi. A luxus és a harmónia itt is beköszönt a vendégek életébe.

A Kemang Icon egy boutique hotel stílusához hasonlítható. Ez azt jelenti pontosabban, hogy barátságos, otthonos, emberléptékű a szálloda, amiben a személyre szabott szolgáltatások mellett igazán odafigyelnek a szállóvendégekre. 

Amellett, hogy igazán előkelő a hotel, még divatos is, hiszen mindegyik szoba más és más külsőt tudhat a magáénak. Az egyik egy elegáns, franciás stílust tükröz, míg egy másik a modernebb, luxust próbálja meg vegyíteni némi kényelemmel. Nincs párja a vidéken ennek az egzotikus és egyben klasszikus modern miliőnek.


A high-tech megoldásokat művészi érzékkel alakították ki, ahol a kivételes komfort mellett egy igazán divatos helyet sikerült alkotni. Ultramodern, avatgárd, sikkes és meghitt egyszerre. A koncepció kialakítása során arra törekedtek, hogy a vizuális élmény több érzékszervre hasson egyszerre. Látszik a lelkesedés és a személyesség a hotel minden egyes szegletében.

A rendkívül széles spektrumú szolgáltatás-paletta mellett a szálloda konyhája sem utolsó. A modern életvitelhez alkalmazkodva speciális étrendet alakítottak ki, emellett pedig a legkülönlegesebb ételspecialitásokat is meg lehet ízlelni. Funkcióját tekintve inkább átutazó üzletemberek szállnak itt meg, de a pihenni vágyó vendégeknek ugyanúgy megvan a helye ebben a páratlan oázisban.

További képekért kattintson ide!

Címkék: 
KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK


KATEGÓRIÁK
Hotel (99)