Design
Design  »  Hotel  »  Lagúnára néző hotel Tahitin
Hotel

Lagúnára néző hotel Tahitin

Élménydesigner
Ha létezett a Paradicsom, akkor Tahitin volt. Legalábbis ezt idézni egy igazi, helyi jellegzetességeket felvonultató hotel egy privát szigeten.
Motu Tu Vahine egy 23 hektáros privát sziget, a Tahaa lagúna közepén, Tahitihez tartozik. Itt épült fel a Vahine Island Resort, a miniatűr üdülőparadicsom. Miniatűr, mert a hotel mindössze hét bungalóból áll, melyek közül három a cölöpökön a vízben áll, négy pedig karnyújtásnyira a fehér homokos strandtól, egy kókuszliget közepén található.

Három bungaló cölöpökön, négy pedig a szárazföldön egy kókuszliget közepén található
A bungalók a helyi hagyományok szerint épültek, tradicionális anyagokból


Lévén a sziget kicsi, építőanyagban sem bővelkedik, így aztán abból készült a hotel, ami kéznél volt. Masszív pálmafa gerendák képezik az alapot és a szerkezetet, a tetőre fadeszkák kerültek, a tetejére hatalmas pálmalevelek, melyek természetes légkondicionálóként működnek a nappali forróságban.

Lakosztály luxus nomádoknak
A bútorok zöme helyben készült, durván megmunkált, viszont ebbe a környezetbe éppen ez illik


A Vahine Island Resort afféle luxus nomád hely. A szobák berendezése pazar, pedig a bútorok durván megmunkáltak, esztergát, csiszoló gépet nem sok látott. A tágas lakosztályokhoz tágas terasz tartozik függőággyal, süppedő matracokkal. A cölöpházak alja helyenként nyitott, a rést fölé üvegasztalt építettek, így a vízi élet a szobából is jól látszik. Ennél több dísz ide szükségtelen.

Luxus bungalók a lagúnában, ez a Vahine Island Resort

Címkék: 
KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK


KATEGÓRIÁK
Hotel (99)