Design
Design  »  Hotel  »  Luxus bungaló a Maldív-szigeteken
Hotel

Luxus bungaló a Maldív-szigeteken

Élménydesigner
Távolból a hotel házai nem tűnnek többnek a sekély vízbe épített cölöp kunyhóknál. Közelebbről változik a kép: paradicsomi állapotok és luxus a javából.

A Maldív-szigetek fővárosából, Maléból 40 hidroplánon töltött perc után érhető el Niyama, ez az isten háta mögöttinek is nevezhető, lagúnákkal övezett homokpad. A pálmafákkal és trópusi növényekkel borított területen nincs is más, csak ez a falu, melynek idillikus bungalói elszórva bújnak meg a fák között vagy sorakoznak egymás mellett a víz fölött. Természetesen tartozik hozzájuk egy központi fogadó épület, éttermek és bárok, spa és egyéb, kikapcsolódási lehetőségeket kínáló helyiségek.

Part menti házak a fák alatt
Luxus cölöpházak
Ez a környezet várja a lakókat
A part menti házakhoz medence és terasz tartozik
A központi épület terasza
Panoráma a bungalóból

A szerencsés lakókon és a személyzeten kívül errefelé nem jár senki, így semmi nem háborgatja a környék nyugalmát és csendjét. A bungalók mindegyikre az óceánra néz, különbség csupán elhelyezkedésükből adódhat: cölöpház a lagúnában vagy kunyhó a parton, a növények takarásában. Az édesvízi medence természetes tartozéka legtöbbjüknek.

Modern és elegáns berendezés a bungalóban
Tökéletes kényelem minden házban
A fogadó épület lobbija
Játékszoba a hotel központi épületében
A bár fedett része
Hajnalig nyitva tartó bár és étterem
Aki itt pihen félig-meddig a szabadban él. A házak könnyűszerkezetesek, a falak anyaga pálma törzs, a tető tengeri fűből készült. Szellősek, könnyedek. A pusztító trópusi viharok errefelé ritkák, ráadásul a szigetnek ez a része védett az erős szelektől, így a természet rombolásától sem kell tartani. A bungalók berendezése modern, egzotikus jellegű. A közösségi terekben felbukkan egy-egy designer darab. Niyama luxus kunyhóit szívesen látogatják hírességek: Bono, Madonna, Jack Nicholson, és számos visszatérő vendég.
A hotel étterme a trópusi erdőben
A központi épület napozó terasza a medencével
Este a parti bungalóban
A cölöpház esti fényei
A központi épület terasza naplemente után
Éjszaka a parton

Címkék: 


KATEGÓRIÁK
Hotel (99)