Design
Design  »  Hotel  »  Luxus hotel Coppola módra
Hotel

Luxus hotel Coppola módra

Design Club
A Turtle Inn Francis és Eleanor Coppola szállodája a Karib-tengernél. A Belizean térségében található hotel igazi egzotikus különlegesség varázslatos környezetben. Az itt megszálló vendégek felfedezhetik a balinéz kultúra színét javát.

 A Turtle Inn Francis and Eleanor Coppola szállodája a Karib-tengernél. A Belizean térségében található hotel igazi egzotikus különlegesség varázslatos környezetben. A Turtle Inn Francis and Eleanor Coppola szállodája a Karib-tengernél. A Belizean térségében található hotel igazi egzotikus különlegesség varázslatos környezetben. Az itt megszálló vendégek felfedezhetik a balinéz kultúra színét javát. A pompás színkavalkád, a trópusi anyagok összhatása összeérnek egy látványba.

A 25 szobával rendelkező, tengerre néző hotel első látásra szerelem. Aki ide beteszi a lábát, biztosan nem felejti el ezt a látványt egy életre. Francis és Eleanor Coppola három éves projekjének eredménye a pihenő övezetben elhelyezett luxus szálloda, ahol minden kézi munka eredménye. Helyi anyagok felhasználásával itteni erőket megmozgatva épült fel a nem mindennapi látványt nyújtó hotelcsoda.

A közép-amerikai térség hangulata érződik a hely minden szegletében. A környéken fellelhető természeti adottságok, a dekoratív építészeti megoldások párosulnak luxus megoldásokkal. Kézzel megmunkált balinéz bútorok és egyéb lakáskiegészítők ékesítik a hotel szobáit és egyéb közösségi részeit. A fehér homokos tengerpart látványa, az itt eltöltött naplementék és a karibi hangulat azok számára adatik meg, akiknek igénye is lehetősége van az exkluzív körülményekre és helyszínre.

További képekért kattintson ide!


Címkék: 
KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK


KATEGÓRIÁK
Hotel (99)