Design
Design  »  Hotel  »  Madridi hotel buja tetőkerttel
Hotel

Madridi hotel buja tetőkerttel

Szép Házak
Hogyan lehetséges egy metropolisz közepén növényekkel tömött, napfényes, természetközeli helyet létrehozni? A válasz egyszerű: tetőkerttel.

Madrid mediterrán belvárosában áll a Teresa Sapey Studio által megálmodott Hotel Indigo, mely nem csillogó tereivel, hanem panorámás Sky Lounge teraszával, otthonosan berendezett szobáival és természetes, barátságos közegével vonzza mágnesként a turistákat. 

Nincs job hely a madridi naplemente nézésre – állítják a városlakók, miközben szórakozásra vagy akár csendes pihenésre is bőven nyílik itt lehetőség. Az üvegkorlátok nem állják útját a térnek, vizuálisan is összekapcsolják a kinti és benti világot.

Nincs ez másképp a földszinti koktélbárban sem, ahol persze nyüzsgőbb és zajosabb az élet, hiszen a bár a parkosított terasz folytatása, de a hangulatos és meghitt légkör itt is adott.

A domináns színeket a tenger ihlette: kékek és zöldbe hajló türkizek. A vizet idéző tónusok jól érvényesülnek a bársony textileken és nagyszerűen megférnek a natúr fa, üveg, fém és vinyl felületekkel. A retró ihletésű bútorok kifinomulttá és trendivé varázsolják az enteriőröket, közöttük ékszerként bújik meg egy-egy designer darab.

A hotel nem is lehetne jobb helyen: nagyszerűen illeszkedik a Gran Via elegáns, élettel teli miliőjébe, a környék egy különleges és vonzó szeglete ez.


Címkék: 


KATEGÓRIÁK
Hotel (99)