Design
Design  »  Hotel  »  Öko-villák Thaiföldön
Hotel

Öko-villák Thaiföldön

Kollár Franciska
 
2012. február 3.
A Thaiföldön elterjedt Six Senses hotelcsoport tagja, a Soneva Kiri hotel. Páratlan hangulata a trópusi környezethez illeszkedik nem csak látványban, de anyagában is.
A Six Senses hotelcsoport egyik tagja a Soneva Kiri elnevezésű privát rezidencia, amely a fenntarthatóság és környezettudatosság jegyében épült. Amellett, hogy tökéletesen illeszkedik Thaiföld környezeti adottságaihoz, alapanyag felhasználás szempontjából is környezetkímélő.

Trópusi hangulat a thaiföldi Six Senses hoteljában

Tágas, nyitott terek, hatalmas terasszal

Mind a húsz bungalló, – ami a Soneva Kiri területén fekszik, – olyan luxus körülményeket biztosít az ide látogatók számára, mintha egy neves szálloda lakosztálya lenne. A vendégek négy és hatágyas, közvetlen vízparti házak közül választhatnak, ahol tökéletesen el tudnak szeparálódni a külvilágtól és a többi lakótól egyaránt.

A főszerep a kikapcsolódásé a privát bungallókban

Relaxációs terasz az óceán panorámájával

Konditerem a sportolni vágyók számára

A villák teraszáról páratlan panoráma nyílik az óceán felé. A trópusi hangulatú nyaralók olyan felszereltséggel rendelkeznek, mintha saját otthonában lenne az ember. A teljes kikapcsolódást segíti a külön helyiségben elhelyezkedő konditerem, ami nyitottságának köszönhetően olyan, mintha a természetben sportolnánk.

Külön terasz minden luxus villához

Alternatív terasz kompozíció a fán

A parton sétálgatva pazar élmény részese lehet az ide látogató vendég. Medencék, relaxációs központok, meditatív terasz szerkezetek és Spa sarkok teszik még élvezetesebbé a Six Senses hotel egyes tagjait.

Spa és wellness

Bár kissé olyan hangulata van a nyaralóknak, mintha visszamennénk az időben és a modern kor technikai vívmányai nélkül kellene eltölteni itt néhány napot, ez mégsem így van, hiszen olyan hang-és egyéb technológiával vannak felszerelve az egyes rezidenciák, hogy nem lehet hiányérzete a hotel vendégeinek.

Szabadtéri fürdőszoba

Az öko-villákban minden, megújuló energiaforrás, tehát teljes mértékben óvja a környezetet. Gondos figyelmet fordítottak a tervezés során arra, hogy újrahasznosítsák azokat a természet adta lehetőségeket, amiket a környék biztosít.

Nyitott hálószobák – kint és bent összemosódása

Relaxációs zóna a rezidencián belül

További képekért kattintson ide!

Forrás: Six Senses Resorts & Spas


Címkék: 
KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK


KATEGÓRIÁK
Hotel (99)