Design
Design  »  Hotel  »  Olaszos villahotel a Coppola családtól
Hotel

Olaszos villahotel a Coppola családtól

Design Club
A 19.században épült, csodálatos olasz villából alakították ki a Palazzo Margherita szállodát a dél-olaszországi Basilicata városában, ami a világhírű filmrendező, Francis Ford Coppola nagyapja, Agostino Coppola szülővárosa volt.
Az épület valódi felújítása a 19.századi palotaépület renoválásával kezdődött meg, amit a Coppola család a francia dizájner, Jacques Grande-val közös együttműködésben valósított meg. A villahotel számos luxus szolgáltatással és komfortos kialakítással tetőzte meg a szokványos szállodák kinézetét. Az épület maga is olyan, akár a vidék egyik helyi látványossága, ahova turisták százai zarándokolnak el, ha erre járnak.Először 1892-ben épült fel először az épület, ami hosszú idők végezetéig a klaszikus olasz építészeti stílusjegyeket hordozta magán. Az olasz elegancia páratlan és igencsak közismert világ minden pontján. A markáns enteriőrök megjelenése, a bátran alkalmazott stukkók és a szoborszerű berendezések mind elengedhetetlen tartozékai egy olasz lakás, vagy hotel belsejének. Kézzel festett freskók, Marokkó kultúrájából átvett motívumok és barokkos elemek jellemzik az itt megjelenő lakberendezési megoldásokat.
Több bútordarab és az egzotikus padlóburkolat együttes látványa adja azt a különleges Grange féle dizájnt, amitől oly művészi lesz az egész hely. A szobák egy külső udvar köré helyezkednek, amik egy privát kertre nyílnak és egy gyönyörű medencére.


Pazar, burjánzó növényzet borítja az egész épületet, amitől romantikus hangulat árasztja el a hotel környezetét. Mindegyik szobából megcsodálhatjuk a palotához tartozó parkot, ami régmúlt idők hangulatáról árulkodik. Mindenfelé hatalmas balkonok, Júlia-erkélyek és virágba borult oszlopok rejtőznek a szálloda közvetlen környezetében.A hotel éttermében a tradicionális olasz konyha ételkülönlegességeit szolgálják fel, úgy ahogyan azt illik egy ilyen helyen. Kézzel készült tésztaételek, különleges kulináriák várják az ide látogatókat helyben termelt alapanyagokkal és ízletes borokkal.
További képekért kattintson ide!

Címkék: 
KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK
Olasz elegancia egy Coppola hotelban
Francis Ford Coppola palotája, a Margherita Dél-Olaszországban található. A Coppola Resorts egyik díjnyertes villaegyüttese a 19. században épült.
Drámai hatású hotel
Francis Ford Coppola egyik világjáró körútja alkalmából beleszeretett Belize városába, ahol megnyitotta a Blancaneaux Lodge-t.
Luxus hotel Coppola módra
A Turtle Inn Francis és Eleanor Coppola szállodája a Karib-tengernél. A Belizean térségében található hotel igazi egzotikum egy varázslatos környezetben.


KATEGÓRIÁK
Hotel (99)