Design
Design  »  Hotel  »  Ötcsillagos bungalók a kék lagúnában
Hotel

Ötcsillagos bungalók a kék lagúnában

Élménydesigner
 
2012. május 5.
Fehér homokos part, türkizkék tenger, pálmafák. Ez a paradicsom. Vagy a Cook szigetek a déli Csendes óceánban, ahol luxus kunyhóban szállhatunk meg.
A világ félreeső helyei közül talán a legkellemesebb a Cook-szigetek egyik tagja, az Aitutaki. A lagúnák övezte földdarab igazán idilli hely, afféle álom sziget a déltengeren, barátságos klímával, dús növényzettel, finom ételekkel és minden kényelemmel felszerelt szálláshellyel, ami természetesen a helyi tradícióknak megfelelő.

Az Aitutaki atoll a magasból
A pálmafák takarásában bújik meg a Pacific Resort Aitutaki 27 luxus apartmanja
Naplemente után az egyik luxus "kunyhó" előtt


A 27 bungalóból álló Pacific Resort Aitutaki esetében egy üdülőfaluról van szó, de most felejtsük el eddig szerzett benyomásainkat a dél-európai üdülőfalvakról és a hazai kempingek bungalókínálatáról. Ezek a „kunyhók” tágasak és lakosztály-szerűek, némelyik pár méterre az óceántól épült. Fából vannak, az igaz, de itt, az atollon ez természetes. A szigeten semmi sem készül hozott anyagból, sokkal egyszerűbb azt használni, amit az anyaföld és lakói, vagy a tenger ad: súlyos és tartós pálmatörzset, erős pálmaleveleket, tengeri füvet, egyedi kézműves munkát. A vendégek közérzete pedig ékes bizonyítéka annak, hogy a hotel tervezői jól döntöttek. No meg azok is, akik itt töltik a szabadságukat.

A romantikához a szabadtéri zuhanyzó is hozzátartozik
A Gold apartman néhány lépésre az óceántól
Minden lakosztályhoz, azaz bungalóhoz tágas fürdőszoba tartozik
Szoba a luxus bungalóban
Az étterem az öböl felől
Esti fények a bár és a medence mellett


Címkék: 
KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK


KATEGÓRIÁK
Hotel (99)