Design
Design  »  Hotel  »  Pihenés Balin, a Villa Soori hotelben
Hotel

Pihenés Balin, a Villa Soori hotelben

Szép Házak
Az Alila hotelcsoport tagja, a Balin található Villa Soori, amely tökéletes kikapcsolódást nyújt a különlegességet kedvelők számára.
Az Alila hotel csoport egyik legkülönlegesebb szállodája az Alila Villa Soori. Egy kellemes paradicsom az óceán partján, amely tökéletes relaxációt biztosít az ide látogató vendégek számára. Elegáns luxus környezet egy igényes közegben.


A villa, Bali délnyugati partjánál helyezkedik el nem túl messze a híres Tanah Lot Temple szigetétől. Enyhe lankás vidék, zöldellő üde táj látszódik rálátással a rízsföldekre, valamint az Indiai-óceán gyönyörű feketehomokos partjára. Az Alila hotel csoport tagja, a Balin található Villa Soori, amely tökéletes kikapcsolódást nyújt a különlegességet kedvelők számára.


Ez az exkluzív üdülőhely kimondottan az óceán panorámájára és atmoszférájára helyezi a hangsúlyt. Itt mindenki elfelejtheti a hétköznapi, nyomasztó problémákat. Fókuszban a kikapcsolódás. Nincs is annál jobb, mint amikor kiszakadunk a valóságból és egy olyan környezetben lazíthatunk, mintha álom volna az egész.


Ebben a miliőben lehetséges a totális lelazulás. Kényeztetés, fürdők, masszázsok és hosszú séták a vízparton.


Napközben nyugtató színárnyalatok, halk vízcsobogás és üde környezet veszi körül az itt pihenő vendégéket, éjszaka viszont varázslatos egyben vibráló, tüzes hangulatot nyújtanak a villát körülvevő fények. Vitalitás és életerő érződik a levegőben. Itt könnyen magával ragad minket a nyugalom, a kiegyensúlyozottság érzése, ami jellemző egész Balira.


A Villa Soori kiváló helyszín lehet egy különleges esküvőhöz vagy egy romantikus nászúthoz, ahol az ember visszahúzódik a mindennapi élettől egy fészekbe. A hotel munkatársai készséggel állnak rendelkezésre bármilyen alkalomhoz. Itt nincs lehetetlen. Minden álom valóra válhat ezen az eldugott, egzotikus helyen. Nemcsak a látvány, de a hotel nyújtotta szolgáltatások is hozzásegítik a látogatókat a teljes relaxációhoz. Kulináris ízkavalkád és egyfajta lelki megnyugvás érezhető a villa falai között.

Forrás: Alila Hotels
További képekért kattintson valamelyik képre!

Címkék: 
KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK
Hotel design a Maldív-szigeteket
A hideg téli hónapok után szívesen kalandoznánk egzotikus tájakra. A Six Senses hotel a Maldív-szigeteken egy ilyen hely.


KATEGÓRIÁK
Hotel (99)