Design
Design  »  Hotel  »  Rayavadee hotel Ázsiában
Hotel

Rayavadee hotel Ázsiában

Design Club
 
2012. április 3.
A Rayavadee Krabi hotel pazar látványával terül el hatalmas területen az Andaman-tenger környezetében, aminek a hangulatát a thaiföldi mintájú villa csoportok inspirálták. Több külön apartman található a hotel területén, mindegyik varázslatos.
A kókusz fák árnyékában húzódik az Rayavadee Krabi hotel mindegyik apartman háza. Minden kunyhó funkciójának és belsőépítészeti kialakításának köszönhetően alkalmazkodik az ide látogató turisták igényeihez.


Mind a dekoráció, mind a berendezés pihenésre és kikapcsolódásra ösztönzi az embereket. Krabi környékén található a hotel, 800 kilóméterre Bankok déli részétől. Festői panoráma és partszakasz öleli körbe a kristály tiszta vizű öblöt.
35 kilóméternyi motorcsónakos távolságra innen található a nevezetes Phi Phi szigetek és Bamboo azúrkék környéke. Amerre a szem ellát, mindenfele bambusz építmények, trópusi fa viskók és gyöngyöző, vakítóan fehér homok dűnék. A trópusi hangulatot már csak mészkő sziklafalak fokozzák, amelyek tökéletes összhangban vannak a partszakasz élővilágával.
További képekért kattintson ide!


Címkék: 
KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK


KATEGÓRIÁK
Hotel (99)