Design
Design  »  Hotel  »  Royalton Hotel New York
Hotel

Royalton Hotel New York

Design Club
A Morgans Hotel Goup tagja a Royalton hotel Manhattan-ben, New Yorkban belvárosában található egy patinás épület belsejében. A hotel pazar belsőt és letisztult, egyszerűbb külső megjelenést képvisel a világ egyik legnyüzsgőbb városában.
1984-ben nyitotta meg kapuit a Morgans Hotel Group első intézménye a Madison Avenue-n, New York City-ben. Azóta folyamatosan bővítik, kiegészítik a hotel koncepcióját, ami alapvetően egy boutique hotel eleganciájára és otthonosságára próbál hasonlítani. A New York-i Royalton Hotel mind közül a legexkluzívabb, aminek a legendás lobby szobáját a New York-i elit népszerű és oszlopos tagjai, Roman és Williams Royalton tervezték, akik folyamatosan járják a világot és a különféle egzotikus tájakból inspirálódnak.

A design az üzletembereknek, igazi kozmopolita beállítottságú közönség számára készült. Kifinomult berendezésével, komplex és szofisztikált megjelenésével, a komolyságot képviselő bőr bútorokkal egyfajta tekintély érvényesül a hotel minden egyes részletében. A sötétség, az olykor fel-fel csillanó fények budoár hangulatot képeznek a térben, ettől lesz izgalmas és sejtelmes a szálloda.A luxusszobák nem csak a szolgáltatásokban mutatkoznak meg, hanem berendezésükben és anyaghasználatukban is. A 20 emeletes szálloda egy-egy pontján Afrika kincseit találjuk, képzőművészeti alkotások és kézműves munkák formájában.További képekért kattintson ide!

Címkék: 
KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK


KATEGÓRIÁK
Hotel (99)