Design
Design  »  Hotel  »  SLS Hotel Beverly Hills-ben
Hotel

SLS Hotel Beverly Hills-ben

Design Club
 
2012. június 11.
Az SLS Hotel és Spa Beverly Hills egyik legexkluzívabb szállodája, amelynek belső kialakítását a sztárdesigner, Philippe Starck tervezte.

Amellett, hogy a belsőépítész Philippe Starck volt, még más bravúros megoldások is megtalálhatók az SLS HOTELS Beverly Hills-i hotel koncepciójában. Láttunk már sokféle fényűző palotát és luxushotelt, de ez most egy kicsivel különbözik ezektől.

A hotelben található egy étterem, a The Bazaar, ami a világ legújabb gasztrókülönlegességeit sorakoztatja fel vendégei számára. A hely másik nevezetessége, a Ciel Spa a hotelen belül. Itt szinkronba kerül a test és a lélek ápolása. Kifekhetünk egy egyedi masszázsra, miközben mély napfürdőt veszünk a hotel belső teraszán, de igénybe vehetjük az egyéb luxus –és kényeztető szolgáltatásokat is.

A fényűzés és a luxus kivitelezés mindenhol jelen van a hotel helyiségeiben. A szobák, a lounge, a spa, vagy akár a bár mind emelkedett hangvételű, magas szinvonalú stílust ütnek meg a hotel design tekintetében. Már maga a berendezés is különleges atmoszférát teremt, ami az ide látogató exkluzív vendégek és sztárok forgatagába passzol. 

További képekért kattintson ide!


Címkék: 
KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK


KATEGÓRIÁK
Hotel (99)