Design
Design  »  Hotel  »  Thaiföld kincse, Yao Noi hotel
Hotel

Thaiföld kincse, Yao Noi hotel

Design Club
 
2012. június 27.
A világ egyik legegzotikusabb környékén, Thaiföldön található a Six Senses Koh Yao Noi hotel. Egy különleges külsejű hotel luxus miliőben. Koh Yao Noi festői látványt nyújt, amire egyenes rálátás nyílik a pihenőhelyről.

Koh Yao Noi egy gyönyörű sziget a Thailföld területén fekvő Phang Nga Bay öbölben. Itt található a közel 10 hektárnyi területen elhelyezkedő Six Senses Yao Noi hotel. A hotelcsoport filozófiája, hogy olyan környezetbe kell építeni a pihenő pavilonokat, ahol a természet adta lehetőségeket ki lehet használni mind az építkezés, mind pedig a meditációs és egyéb terápiás kezelések során.

A természetes növényvilág és a trópusi táj együttese egy igazán eredeti és különleges, világszínvonalú szállodát eredményez. A villákból egyenes rálátás nyílik az óceánra és a partszakaszra, ahonnan visszatekintve a hotel összképe tárul elénk.


Az ultraluxus Hilltop a Six Senses Yao Noi hotelban, Thaiföldön nyitotta meg elkápráztató medence-bárját és étterem komplexumát. A természetvédelmi területen elhelyezkedő apartmanegyüttes a gazdagok és a hírességek közkedvelt találkahelye. Itt koktélozgatnak a filmsztárok vagy más ismert emberek, de az Ázsia szívében található gyöngyszem akár magánemberek nyaraló övezete is lehet. Akár a medencében, akár az elszeparált sarkokban lazít az ember, vagy netán a luxuslakosztályában, egytől egyig életreszóló élményt jelent. 

Ezen a helyen még a fényviszonyok is másak. Sokkal intenzívebbek a színek, amik a meleg fával és az élénk zöld növényzettel igazán barátságos hangulatot árasztanak magukból. A trópusi virágok és zöld növényzetek az épület részei, hiszen olykor teljesen benyúlnak az ablaknyílásokon, vagy a fürdőben. Egy zuhanyzás alkalmával olyan, mintha egy zuhatagban mosakodnánk a környékbeli harmatos forrásvízben.

További képekért kattintson ide


Címkék: 
KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK


KATEGÓRIÁK
Hotel (99)