Design
Design  »  Hotel  »  Új design hotel koncepció
Hotel

Új design hotel koncepció

Design Club
Az Athén szívében található New Hotel az ide utazó üzletemberek számára készült. Belsőépítészeti koncepciója neves designerek tervei alapján készült. Az új design hotel a díjnyertes designer duó, Fernando és Humberto Campana első hotel projektje.
Nincs izgalmasabb látvány annál, amikor egy hagyományos teret új szellemiséggel töltenek meg. A belsőépítészeti megoldások és már maga a berendezés is egy design érzékeny, tehetősebb célcsoportot kíván megkörnyékezni. A Yes! Hotels csoport tagjai világszerte azonos minőséget képviselnek, nem kevesebb sikerrel egyik helyszínen sem.

A hotel tulajdonosa egy öko-barát koncepció kidolgozására kérte fel a brazil tervezőpárost, a Campana fivéreket, akik közös együttműködésben a nemzetközi népszerűségnek örvendő művésszel, Dakis Joannou –nal dolgozták ki a belső arculatot. A cél egy olyan kortárs enteriőregyüttes létrehozása volt, ahol a kézzel készített megoldások mellett a helyi művészeti stílus dominál leginkább.Attól lett eredeti a hotel, hogy a helyi művészek lehetőséget kaptak tehetségük kibontakoztatására. A városi „street art” művészeket át egészen a kortárs művészekig számtalan kiválóság alkothatott a hotel egyes részeibe.Itt-ott még a São Paulo-ból származó favela kultúrából merített stílusjegyek is megmutatkoznak. Több iparművész műalkotásából tevődik össze az a komplex kép, ami miatt ide látogatnak a művészetekre fogékony vendégek.


A hotel 79 különálló szobájában egyedi berendezés található. Mindegyik egy kicsit személyre szabott, egyedi arcot kapott. Minden szinten található egy közösségi tér, ami szintén a tervezők által képviselt kreativitást tükrözi. Itt felfedezhetjük a korábbi Olympic Palace Hotel maradványait. Az egyes helyiségekben kézzel gyártott installációkat, egyedi bútorokat találunk, amelyek olykor újrahasznosított anyagból, vagy környezetbarát technikával készültek.


További képekért kattintson ide!

Címkék: 
KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK


KATEGÓRIÁK
Hotel (99)