Design
Design  »  Hotel  »  Veranda design
Hotel

Veranda design

Design Club
 
2012. július 9.
Manapság márt nem a klasszikus értelemben vett verandákról beszélünk, inkább olyan helyekről, ahova el lehet vonulni pihenni és nyugalom övezi. Trendek jönnek-mennek az igények viszont nem változnak.

A rohanó nagyvárosi forgatagban élő ember a nyugalomra és a pihenésre vágyik. Ehhez az életszituációhoz alkalmazkodnak a luxushotelek is wellness és spa részlegeikkel, hatalmas verandáikkal és a teraszokon elhelyezett óriási kerti bútor kreációkkal. A végeredmány pedig szinte sohasem változik. A tökéletes kikapcsolódás feltételei csak olyan környezetben teljesülhetnek, ahol minden szolgáltatás és belsőépítészeti kialakítás a relaxációt szolgálja ki.

Ezeken a relaxációs helyeken nincs szükség vibráló, kirívó színösszeállításokra vagy fényáradatra. Fontos a hangulat szempontjából az itt-ott felcsillanó, rejtett világítás, de csak diszkrét kivitelben. A feszített víztükrű medence épp olyan elengedhetetlen kelléke a spa részlegnek, mint egy tökéletesen megválasztott kerti bútor. Műanyag, vagy fa, újrahasznosított vagy fonottas, mind jelentősen meghatározza a veranda összhatását.

A berendezés megválasztása csak egy szempont, de első körben magát a stílust szükséges maghatározni egy veranda kialakításánál. Az anyaghasználat miatt érdemes végiggondolni, hogy mediterrán, rusztikus, modern vagy a jól bevált ázsiai típusú egzotikus bali medence a befutó. Egy jól körbejárt koncepcióval a luxust beköltöztethetjük a saját házunkba. 

Még több képért kattintson ide


Címkék: 
KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK


KATEGÓRIÁK
Hotel (99)