Design
Design  »  Hotel  »  Vibráló design hotel Ázsiában
Hotel

Vibráló design hotel Ázsiában

Design Club
 
2012. június 4.
A W Retreat design hotel és a Koh Samui rezidenciák Délkelet-Ázsia első wellness központjaként vannak számon tartva. A pihenés Mekkája olyan, mintha egy oázisba térnénk be. A hotel mind külsejében, mind pedig szolgáltatásaival igazi luxus élményt nyújt az ide látogató vendégek számára. Csodás környezet, varázslatos belsőépítészeti megoldásokkal.

A W Samui hotel a Maps Design építész iroda remekműve, akik a W Retreat hotelcsoport egyik legkiemelkedőbb tagját tervezték meg Ázsiában. A hotel területén található összes villa közvetlen vízparton helyezkedik el, a híres Maenam Part közelében, Koh Samui északi partszakaszánál. A pihenőhely összesen 70 apartmant rejt magába, szebbnél szebb miliőben. Mindegyik a W hotelcsoport stílusjegyeit fémjelzi a maga nappali, lounge és spa részlegeivel.

17 különálló rezidencia csodálatos panorámával vonul végig a parton. Itt nem nehéz elfeledni a hétköznapok forgatagát és csak a természet közelségére összpontosítani. Az itteni vidék legkülönlegesebb szakasza, ahol a W Retreat fekszik.

A hotel különlegessége abban rejlik, hogy mind külső, mind pedig belső megjelenésével megőrizte magában a tradicionális Távol-Kelet ízét, ugyanakkor a belső terekben már felfedezhető a kortárs design lendülete. Vibráló fények, élénk tónusok keverednek letisztult vonalvezetésű berendezéssel.

A meleg hatású, otthonos hangulatú hotel szobáiban ugyanúgy tökéletes megnyugvásra találhatunk, mint a hatalmas, nyitott teraszain, ahonnan érezni lehet a víz nyugtató hatását. A design koncepció kialakításának köszönhetően nem kimondottan egy wellness és spa központról van szó, mivel funkciójában hasonlít a boutique hotelek hangulatára is. A villák elhelyezkedésükkel két zónára tagolják a hotelegyüttes területét. Az egyik részük a tengerre, a többi pedig a környező hegyvidék felé néz.


Címkék: 
KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK


KATEGÓRIÁK
Hotel (99)