Design
Design  »  Iroda  »  A Poker Stars irodája Londonban
Iroda

A Poker Stars irodája Londonban

Élménydesigner
A pókerrajongók akár a hét minden napján képesek virtuálisan játszani egy-egy partit. Most beléphetünk a Poker Starshoz, ahol ezt elősegítik.
A póker jó száz éve az egyik legkedveltebb taktikai játék. Annyira, hogy a computerizált világ sem menekülhet a kártyajáték vonzásától: virtuálisan játszani legalább annyira népszerű, mint élőben. A Poker Stars ilyen értelemben a világ legnagyobb pókerterme, ahol naponta 300 ezer játékos is megfordul.

Recepció a világ legnagyobb pókertermében (Fotó: Area Sq)

A Poker Stars egyik tárgyalója használt és felújított bútorokkal berendezve

Az elegáns lobby ugyancsak használt fotelekkel


A való világban a Poker Stars egy londoni irodaház felső emeletén található, mely az Area Sq tervezőinek és Amanda-Godwin Jones designigazgató jóvoltából lett azzá, ami. A megbízó igényei szerint a teret modernné, ugyanakkor kifinomulttá varázsolták a tervezők, hogy az tökéletes összhangban legyen a Poker Stars márkával.

A munkaterületen mindenütt a Poker Stars színei köszönnek vissza

Pihenőszoba lazább berendezéssel

A Poker Stars dolgozóinak fenntartott konyha és étkező


Az átalakítás egyben újrahasznosítást jelentett, mivel a berendezés jelentős része a használt bútorok felújításából állt. Például a régi íróasztalok vázát porfestéssel frissítették fel, a jó állapotú görgős székek új huzatot kaptak, a recepciós pult is a régi, új burkolattal. A folyosó foteljeit használtan vásárolta a cég, ahogy az étkező bútorait is. Az irodahelyiségek így tökéletesen megfelelnek a Poker Stars fenntartható design iránti elkötelezettségének. A régi tévé stúdiót ugyancsak az új helyre költöztették és a hangszigeteléskor is számos takarékos megoldást vetettek be a tervezők. Ebből az egyik leghatékonyabb, hogy csak a technikát cserélték a legújabbra, a szigetelést egy az egyben kibontották a régi stúdióból és itt újra beépítették.

A fenntarthatóság, az energiahatékonyság, a takarékos szemlélet legalább annyira a Poker Stars image-hez tartozik, mint a stílusos megoldások, a laza elegancia.

Címkék: 


KATEGÓRIÁK
Iroda (20)