Design
Design  »  Iroda  »  Új Google iroda Zürich-ben
Iroda

Új Google iroda Zürich-ben

Design Club
 
2012. március 6.
A svájci építész stúdió, a Camenzind Evolution tervezte az új Google iroda főhadiszállásának zürichi irodáját. Élénk, színes és játékos a térkoncepció.
Mindenki szeretne egy olyan helyen dolgozni, ahol a munkavégzés igazi szórakozássá válik. Ilyen hely a Google új, svájci központja. A színkavalkád, a játékos megoldások és maguk a játékok is azt a célt szolgálják, hogy jól érezze magát minden dolgozó.
Azokban az irodákban, ahol kreatív munkavégzés folyik, fontos, hogy kellőképpen ki tudjon kapcsolódni az ember. Olyan otthonos a tér, mintha saját lakásunkban lennénk. A Google dolgozói minden nap egy újabb élménnyel gazdagodhatnak.
A 12 000 négyzetméternyi belső tér kialakítását a svájci építész stúdió, a Camenzind Evolution végezte. A fő vezérvonal az volt, hogy legyenek olyan részei az irodának, ahova el lehet vonulni relaxálni, valamint legyen kifejezetten olyan hely, ami színeivel és dinamikájával inspirálják a dolgozót. A kreativitást kellő környezetben még inkább lehet kamatoztatni, ez a Google egyik alapelve.Lehetőségek bő tárháza lehet ez az iroda. Itt megtalálhatunk mindent a játékszobától egészen a konditeremig. Vannak mesébe illő „dobozok”, taxi kabinok, elszeparált helyek, ahova vissza lehet vonulni telefonálni, vagy éppen tárgyalni. Itt minden szokványos szabályt megszegnek a tervezők, hiszen az a fontos, hogy hatékonyan folyjon a munkavégzés. Merész színek, izgalmas és fantáziadús helyiségek alkalmazkodnak a hatalmas térhez.

További képekért kattintson ide!


Címkék: 
KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK


KATEGÓRIÁK
Iroda (20)