Kert
Skagerak kerti bútor
Júniustól a dán Skagerak termékei is elérhetők a Villa Bagatelle Home Decoration Shopban. A Skagerak kollekció kerti bútor és kiegészítők tárháza.  »
Napjainkban egyre többet hallani a biodinamikus és ökológiai gazdálkodásról, sőt a bioborok utáni kereslet is folyamatosan növekszik. »
A hosszan tartó virágzuhatag »
Mitől lesznek örökzöld növényeink még zöldebbek és egészségesebbek? »
A növények harmonikus fejlődéséhez, az erős levélzet, virágzat növeléséhez és az egészséges termés kineveléséhez kiegyenlített tápelem összetételre van szükségük. »
A kert ékköve a gyepszőnyeg. Milyen tulajdonságokkal rendelkezik ma egy modern robotfűnyíró?  »
Apróságnak gondolnánk, de használat közben derül ki, hogy nélkülözhetetlenek. Ezek azok a kiegészítők, melyek nélkül a kerti szezon szürkébb és kevésbé élvezetes.  »
Meghívást kaptunk az idei IKEA piknik kollekció bemutatójára, melyet egy kellemes hangulatú kerti összejövetel keretében ismerhettünk meg. »
Kertünket már kora tavasztól ápoljuk, de kertépítészeti szempontból a legideálisabb mégis az őszi időszak. »
A pergola igazi kerti látványosság, a kert és a ház stílusához igazítva valóságos remekmű, a kert dísze lehet és akár kisebb kertben is megépíthető. »
A mediterrán növények iránt rajongók számára az egyik legegyszerűbben gondozható növény a leander. A metszés azonban fontos a leander egészségéhez. »
A Wuxal egy jól csengő, ismert márkanév a hobbi- és a profi kertészek számára egyaránt.  »
Télikertek illetve az árnyékolási lehetőségek a nyári időszakban. »
Miért helyes döntés, az univerzális tápoldat választása? »
Ma már nem csak a telefon, az óra, a TV vagy a garázsajtó lehet "okos”, de akár egy robotfűnyíró is! »
Idén nagyon magabiztosan kopogtatott a nyári időjárás, ennek megfelelően a szokásosnál korábban beindult a kültéri programok szezonja.  »
Nagy várakozás után megnyitott a KITE Zrt. parkápolási bemutatóterme és mintaboltja Budaörsön.  »
Egy igényes kerti bútor néhány izgalmas kiegészítővel megfejelve nem csak az udvar, de a ház imidzsét is teljesen átváltoztathatja. »
Egyre több ember számára fontos, hogy kertjük, teraszuk berendezésére ugyanakkora hangsúlyt fektessenek, mint házuk belső bútorzatára. »
Kertünk kedvenc szegletévé válhat a lugas, mely lehet pihenősarok vagy a növényeink megtámasztását, futtatását segítő építmény. »
Megérkezett a medvehagyma szezon. Ha nem érjük be a kiránduláson gyűjtött maroknyi mennyiséggel, legjobb, ha ültetünk magunknak a kertbe. »