Kert
Skagerak kerti bútor
Júniustól a dán Skagerak termékei is elérhetők a Villa Bagatelle Home Decoration Shopban. A Skagerak kollekció kerti bútor és kiegészítők tárháza.  »
A téli időszak cserepes növénye a ciklámen, mely megfelelő gondozás mellett a hideg hónapokban gazdag színekben pompázik. »
A szeptembert gyönyörű növények jellemzik:a pompás krizantémok, erikák, őszi rózsák, díszkáposzták most díszítik legszebben a kertet. »
Az akác, az egyik legkeményebb és legtartósabb fafajta, ezért kerti bútorként is megállja a helyét. A megfelelő ápolás azonban elengedhetetlen. »
Csetvei Krisztina bebizonyította, hogy az álmok valóra válhatnak. Most induló, móri pincészetében minden oda látogató vendég örömét fogja lelni. »
Az elefántláb, hála sajátos felépítésének, jól alkalmazkodik a szobanövények tartására eddig reménytelennek tűnő helyekhez is. »
A szőlő frissen fogyasztva önmagában vagy salátákban, aszalt formában édességekben vagy húsételekkel párosítva tökéletes harmóniát mutat. »
Promontor és Tétény Dél-Buda hegyvidékével határos, ezért az itt kialakult szőlőkultúra a budaival szinte ősidők óta kapcsolatban állt. »
A szőlő szervezetünkre gyakorolt jótékony hatásai alig ismertek, pedig a héjától kezdve a magjáig minden szőlőszem teljes értékű táplálékforrás. »
A shiitake gombát hazánkban csak néhányan termesztik, így beszerzése nem könnyű, termesztése azonban otthon is könnyen kivitelezhető. »
A levendula minden különösebb gondozás nélkül, napfényes helyre ültetve mindegyik szép magyar ház kertjének lilában pompázó ékessége lesz.  »
A régi öregek sok bölcsességet tudnak a kert csínjáról-bajáról, melyek nagy része sajnos feledésbe merült, néhány azonban ma is alkalmazható. »
Szeptemberben a rengeteg betakarítható zöldség, gyógy- és fűszernövény, valamint szüretelhető gyümölcs mellett tennivaló is akad bőven a kertben.  »
A Vénusz légycsapója misztikus húsevő növény, létezését hosszú ideig még a tudósok is tagadták. Manapság lakásunk dísze és hasznos növénye lehet. »
A pozsgás növények, vagy más néven szukkulensek megvastagodott szövetű, szárazságtűrő növények, vízigényük minimális, igazi szomjazóművészek. »
A bor hozzáadásával készített, érdekes és cseppet sem hétköznapi finomságokkal minden vendégünket édes pillanatokkal varázsolhatjuk el. »
Különös élmény a főváros területén egy ártéri erdőben járni. A Hunyadi-félszigeten hatalmasra nőtt, indákkal teli fafajokkal találkozhatunk. »
A borkultúra különleges helyet foglal el a társadalomban, napjainkban a borválaszték rendkívül széles, de a fogyasztói igények is igen sokfélék. »
Házipatikánk fontos növénye, ugyanakkor látványos dísze a lakásnak, terasznak az egyszerűen gondozható aloé, más néven aloe vera. »
Minden kertben, háztartásban akad növényi hulladék, de ez többnyire a kukában köt ki. Pedig némi munkával kiváló minőségű termőföldet készíthetünk. »
Varázsoljuk el a családot és a barátokat házi készítésű, különleges fűszerezésű gyümölcsfagylaltokkal és sorbettel a forróságban. »