Kert
Skagerak kerti bútor
Júniustól a dán Skagerak termékei is elérhetők a Villa Bagatelle Home Decoration Shopban. A Skagerak kollekció kerti bútor és kiegészítők tárháza.  »
Az orchidea, mint minden más virágzó növény, más gondozást igényel a melegebb, naposabb tavaszi, nyári időszakban, mint a hűvös őszi, téli hónapokban. »
A következő hetek a megfelelő karácsonyfa utáni keresgéléssel telnek majd. Legjobb, ha pontosan tudjuk, hogy milyen típusú fát érdemes választanunk. »
Idén az Ikea ad tanácsokat a Szent Iván éj megünnepléséhez. A kerti baráti összejövetelekhez olcsó tippeket ad Laza Péter. »
GARDENA vízmennyiség mérőt a vízfogyasztás ellenőrzéséhez, optimális locsoláshoz fejlesztették ki, ami lehetővé teszi a locsoláshoz szükséges víz pontos adagolását.
 »
A nyár beköltözött az IKEA áruházaiba. A tavaszi-nyári kollekció kerti bútorokkal és kiegészítőkkel várja a szezont. »
Egy szép kert a ház méltó folytatása. Az ideális otthon megteremtése érdekében a kerttervező arra törekszik, hogy a tulajdonos igényeihez igazodjon. »
Bár nem minden férfi feledkezik meg a szobanövények öntözéséről, jól jöhet néhány alapvető és egyszerű tipp a növénygondozáshoz. »
A Cattleyát méltán nevezik az orchideák királynőjének. Hibridjei kertészetekben gyakran kaphatók, és hálásan virágoznak évente többször is. »
A kertünkben vagy a teraszon cserepekben termesztett gyógynövények igen hatásosan alkalmazhatók a téli megfázások időszakában. »
A nyugalmat és tisztaságot árasztó lila és árnyalataik hideg, háttérbe való színek, tökéletes összhatást mutatnak a fehér, ezüst és rózsaszín színekkel. »
Ha a kertben, teraszon nem szívesen látunk műanyag bútort és még takarékoskodni is szeretnénk, jó megoldást kínálnak a divatos raklap bútorok. »
Mindenkinek ott a helye az ürömi Kertibútor vásáron, aki igényes kertibútorra, masszázsmedencére vagy kerti grillre vágyik. »
Víz nélkül semmi nem nő a kertben. Ezért hosszabb szárazság után öntözni kell. Egyre több kertben automatikusan oldják meg az öntözést. »
Megérkezett a GARDENA legújabb gyepápoláshoz szükséges kábel nélküli, akkumulátoros fűnyírója. »
Amint az időjárás lehetővé teszi, mi is lehetne remekebb program, mint egy közös ebéd vagy vacsora a családdal, barátokkal a kertben. »
A tél folyamán vágyakozunk a nyári napsütésben pompázó színes virágok után, néhány faj azonban a téli, fagyos időszakot is virítva vészeli át. »
A spárga többhasznú növény. Legfőbb értéke a csemegének számító zsenge hajtása, amelyet sípnak neveznek. »
A De Castelli virágtartói egyediek a különleges geometrikus formáknak és díszítéseknek köszönhetően. »
A kavicsnövények eredeti élőhelyükön a föld alá bújnak a forróság és szárazság elől, mely életmódot felépítésük is igen jól tükrözi. »
Az évezred óta ismert és használt fokhagyma nagy mennyisében tartalmaz szerves kénvegyületeket, vasat, szelént, jódot és C-vitamint is. »