Kert
Kert  »  Tippek & tanácsok  »  GARDENA PowerMax „EnergySave“ fűnyíró

GARDENA PowerMax „EnergySave“ fűnyíró

Szép Házak
 
2012. március 26.
Megérkezett a GARDENA legújabb gyepápoláshoz szükséges kábel nélküli, akkumulátoros fűnyírója.
A kényelmes gyepápoláshoz egyre több kerttulajdonos használ zavaró kábel nélküli, akkumulátoros fűnyírót. Előnyei nyilvánvalóak: a modern lítium ion akkumulátorok könnyen karbantarthatóak, és erős nyíróteljesítményt nyújtanak üzemanyag és kipufogógáz nélkül.
Az „EnergySave“ technológiának köszönhetően a GARDENA PowerMax 36 A Li típusú fűnyíróknak most még nagyobb a teherbírásuk. Akár 20 százalékkal nagyobb teljesítményre is képes az akkumulátor a fű tulajdonságaitól függően. Ez feltöltésenként nagyobb lenyírt területet jelent.


Így működik az „EnergySave” technológia: Ha a fűnyíró üresjáratban van, a motor fordulatszámát automatikusan lecsökkenti, energiát spórolva ezzel. Ha magas, erős füvet nyírunk, a fordulatszám ugyancsak beáll automatikusan a megfelelő sebességre, és a GARDENA PowerMax magas teljesítményen működik.       


Nagyobb teherbírás az „EnergySave“ akkumulátoros fűnyíróval


Akkumulátoronként akár 20 százalékkal nagyobb teljesítményt nyújtanak az új „EnergySave“ technológiával készült GARDENA 36 A Li típusú akkumulátoros fűnyírók. A kés fordulatszáma automatikusan igazodik a terhelésnek megfelelően. A kertbarátok számára ez azt jelenti, hogy akkumulátor egyszeri feltöltésével nagyobb felület nyírható le az.


További információk: Ganderna


Címkék: 
KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK
GARDENA vízmennyiség mérő
GARDENA vízmennyiség mérőt a vízfogyasztás ellenőrzéséhez, optimális locsoláshoz fejlesztették ki, ami lehetővé teszi a locsoláshoz szükséges víz pontos adagolását.