Kert
Kert  »  Tippek & tanácsok  »  Greenbo cserepeket a korlátra

Greenbo cserepeket a korlátra

Promóció
A város közepén, egy tenyérnyi erkélyen is lehet virágoskertünk. Ráadásul nem kell fúrnunk-faragnunk, hogy a hagyományos kínai egyenbalkonláda stabilitását biztosítsuk, ugyanis a furcsa formájú Greenbo cserepek stabilan kapaszkodnak a korlátba. A különleges forma miatt akár különböző vízigényű virágfajták is egybe ültethetők.
A Greenbo kiváló minőségű otthoni-kerti termékek gyártására és tervezésére specializálódott cég, amelyet 2008-ban alapítottak. Az alapítók évtizedes tervezési, fogyasztói, helyi és nemzetközi tapasztalatokkal felvértezve hozták létre a márkát annak érdekében, hogy új, modern megoldásokat kínáljanak a fogyasztóknak világszerte.


A Greenbo cserép egy forradalmian új termék, amely egyedi megoldást kínál a városi környezetben növekvő növények, virágok elhelyezésére, megjelenésére. A Greenbo szabadalmaztatott egyedi tervezése alkalmassá teszi gyakorlatilag bármilyen korláton történő elhelyezését minden további rögzítő és kiegészítő elem nélkül.

Nincs szükség többé egyszerű, doboz designra. Nincsenek többé karcolások, rozsdafoltok és egyéb, a rögzítők által okozott sérülések a korláton. A Greenbo ajándéknak is kiváló, mert látványos és praktikus!


A Greenbo illik minden méretű és formájú korlátra (legfeljebb 8,5 cm/4”), és a biztonsági rögzítés is lehetséges. Magas minőségű polipropilénből készül, ezért ütés és törésálló. Speciális UV-összetevőt tartalmaz, amely megvédi a nap és az időjárás hatásaitól, megőrizve az eredeti színét, amire 5 év garanciát nyújt a gyártó. A Greenbo cserép rendelkezik két tisztítható, levehető vízgyűjtő tálkával a könnyebb kezelhetőség érdekében.


További információ: Greenbo

Címkék: 
KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK