Kert
Kert  »  Tippek & tanácsok  »  Kert, személyre szabva

Kert, személyre szabva

Szép Házak
A tulajdonosok egy személyre szabott, könnyen karbantartható, merész, stílusos, ugyanakkor elegáns kertre vágytak, amely társasági események vagy könnyed esti programok helyszínéül szolgál.
A tervezők egy merészen stílusos, modern, de ugyanakkor letisztult és praktikus kertet hoztak létre, melyben a vizuális ingerekre ható elemek kapták a főszerepet.


A kert fő színei a lila, a vörös és az acélszürke. Az anyagok között megtaláljuk a természetes hatást kölcsönző faanyagokat, de helyet kaptak a rozsdamentes acélból készült, modern kiegészítők is.


A meglévő kerítésre készült lila színű plexilemez borítás egységessé és igen rusztikussá teszi a kert hátterét. A krémszínű padló elegáns kontrasztot teremt a sötétre festett faburkolatok és a lila színű kiegészítők között.


A középpontban egy baldachinos kialakítású pihenő sarok áll, ezt egy gerendákból épített polcszerű térelválasztó határolja el a kert többi részétől. Benne egyedi készítésű, nagyméretű, lila színű párnák garantálják a kényelmet és a maximális kikapcsolódást.


A másik pihenőhelyen lehetőség van a kültéri étkezésre, az asztal körül kialakított L alakú fapad párnáiban ismét megjelennek a kert fő színei, a lila és a vörös. Mögötte, a csobogó stílusával megegyező acéllemez borítású fal nyújt lenyűgöző látványt.


A falon elhelyezett infravörös melegítőtestek hidegebb időjárás esetén is lehetővé teszik a kint tartózkodást. A rozsdamentes acél a növénytartók anyagában is visszaköszön, ezekbe gömb alakúra metszett puszpángok kerültek, piros színű díszkő borítással.
 

Forrás: London Garden Design


Címkék: 
KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK