Kert
Új GARDENA automatikus vízelosztó
Víz nélkül semmi nem nő a kertben. Ezért hosszabb szárazság után öntözni kell. Egyre több kertben automatikusan oldják meg az öntözést.  »
Apróságnak gondolnánk, de használat közben derül ki, hogy nélkülözhetetlenek. Ezek azok a kiegészítők, melyek nélkül a kerti szezon szürkébb és kevésbé élvezetes.  »
A pergola igazi kerti látványosság, a kert és a ház stílusához igazítva valóságos remekmű, a kert dísze lehet és akár kisebb kertben is megépíthető. »
Idén az Ikea ad tanácsokat a Szent Iván éj megünnepléséhez. A kerti baráti összejövetelekhez olcsó tippeket ad Laza Péter. »
A De Castelli virágtartói egyediek a különleges geometrikus formáknak és díszítéseknek köszönhetően. »
A természet közeli faházak kalandot jelentenek a gyerekek számára, visszavonulást a felnőtteknek, romantikus rejtekhelyet az arra vágyóknak. »
A kerti térelválasztók alapvető funkciójuk betöltésén kívül, tekintetvonzó elemei lehetnek kertünknek, a függőleges terek sok lehetőséggel kecsegtetnek. »
A hordozható grillezők legnagyobb előnye, ahogy nevükből az kiderül, hogy akárhol használhatjuk őket, legyen az a kert, a terasz vagy egy park. »
A megfelelő költőhely legfontosabb kritériuma a fedettség, a vízszintes alap és a fészek legalább egyik oldalának támasztottsága.  »
Attól függően, hogy milyen madárfajokat szeretnénk telepíteni, a madarak igényeihez és testméretéhez alkalmazkodva különböző odúkat kell alkalmazni. »
Mi is dobhatná fel jobban a kertben, teraszon eltöltött nyári estéket, mint a hangulatos lámpások fénye vagy az örök mécsesek lángja. »
Meghívást kaptunk az idei IKEA piknik kollekció bemutatójára, melyet egy kellemes hangulatú kerti összejövetel keretében ismerhettünk meg. »
Kertünk kedvenc szegletévé válhat a lugas, mely lehet pihenősarok vagy a növényeink megtámasztását, futtatását segítő építmény. »
GARDENA vízmennyiség mérőt a vízfogyasztás ellenőrzéséhez, optimális locsoláshoz fejlesztették ki, ami lehetővé teszi a locsoláshoz szükséges víz pontos adagolását.
 »
Télen a kerti dekoráció elengedhetetlen kellékei a különböző gyümölcsök, örökzöld növények, lámpások és mécsestartók. »
Elsőre talán nem is gondolnánk, hogy egy akár tenyérnyi zöld területet is milyen jól ki lehet használni. Íme, néhány helytakarékos tipp! »
Az izgalmas növénytartókba ültetett növényekkel kiegészített teraszokon szívesebben elidőzik az ember. »
Egy ötletes, kényelmes kerti szaletli kora tavasztól késő őszig kedvenc szabadtéri tartózkodási helyünk lehet. Afféle szoba a kertben. »
Tegyük a kertet a gyerekek számára izgalmassá, játékossá és garantált, hogy minden nap nevetéstől lesz hangos a számukra kialakított szabad tér. »
Amennyiben egész évben itatunk, a madarak állandó vendégeink lesznek, így nagyobb az esélye annak is, hogy a többi madárvédelmi eszközt is igénybe veszik. »
Díszhalak közül az aranyhalak kiemelkedő helyen állnak a kerti tavak tulajdonosai körében, hiszen mindenféle vízben jól érzik magukat, könnyen gondozhatók.  »