Kert
Kert  »  Tippek & tanácsok  »  Kültéri vagy beltéri kerti bútor

Kültéri vagy beltéri kerti bútor

Promóció
A kültéri bútorokat gyártó cég, a Roda legújabb moduláris bútorkollekcióját mutatta be idén Milánóban. A bútorcsalád Rodolfo Dordoni gyakorlatias tervei alapján készült.
A Roda bútorai erősen design orientáltak, mégis minden praktikus, a hétköznapi kényelmet szolgáló tulajdonságnak eleget tesznek. A gondosan kiválasztott anyagok, a variálható elemek mind az egyszerűséget szolgálják. Alkalmasak teraszok, balkonok, komplett kertek berendezésére, de ugyanúgy megállja a helyét bármely belső élettér enteriőrjében. Előszobák, üvegházak ékes darabja lehet ez az ülőgarnitúra együttes.


A fényűző kollekció kiváló berendezése lehet egy luxus jachtnak, vagy akár egy part közeli nyaralónak. A letisztult vonalvezetés miatt kifinomult terekben alkalmazzák általában. A pihenésre vágyók megtalálhatják azt a termékcsaládot, amely a legjobban kiszolgálja igényeiket.


Az ikonikus Harp kollekció is megújult 2011-ben. Az izgalmas ebédlő székeivel elérhető több színválasztékban. A bútordarabok illeszkednek a nyár hangulatához, a homok színei, a mokka, a kávé és a szürke különböző árnyalatai közül választhatunk. A teakfa egyszerűsége és a króm felülete egy egészen különleges külsőt kölcsönöz a Roda idei kollekciójának.


A Road kollekció a realizmust idézi karosszékeivel és kanapéival. Ezeket a darabokat az 1950-es és 1960-as évek skandináv bútorstílusa inspirálta. Otthonunkba idézhetjük nívós bárok hangulatát, ahol minőségi bútorokon ülve fogyaszthatjuk koktélunkat. A design, a művészeti tradíciók – és technológia mellett az innováció is érezteti magát az új kollekción. A koncepció középpontjában a természet közelsége, valamint a természetes alapanyagok használata áll.Címkék: 
KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK