Kert
Kert  »  Tippek & tanácsok  »  Növénytartók, az egyedi teraszért

Növénytartók, az egyedi teraszért

Különleges és exkluzív növénytartó edényekkel minden balkon, erkély érdekessé tehető. Egy jól megválasztott növénytartó funkcionalitásán kívül, egyediséget is teremt az egyhangú teraszoknak.

Steckling növénytartók


A Steckling virágtartók egyesével és dupla változatban is kaphatók. Az időjárásálló műanyagból készült fehér, szürke, fekete, narancs és piros színben elérhető növénytartók között mindenki megtalálhatja a hozzá és a teraszához leginkább illőt.
 

A Steckling duo különálló tartói lehetővé teszik, hogy a különböző fajtájú növényeket elkülönítve ültetethessük egymástól. Így akár különböző színű növényeket is tarthatunk bennük, ugyanígy fűszer- és gyógynövényeket.


Balkonzept, többfunkciós növénytartó


Az erkélytulajdonosok legújabb kedvencévé válhat a korlátra akasztható többfunkciós növénytartó, melyben egyszerre tarthatunk növényeket, használhatjuk tálcaként, vagy akár munkafelületnek is.


A megemelt oldalfalak szélvédett helyet teremtenek, az acél váz és a műanyag borítás véd a környezet hatásaitól.


A teraszon tartott események során, a növénytartó részbe jeget is helyezhetünk, melybe a pezsgőnek, rosé bornak is jó helye lesz.


Plantenna, lugas és madáretető egyben


A Plantenna igazán különleges kiegészítőjévé válhat a modern erkélyeknek. Az antennaformára kialakított növényfuttató rácsra borostyánt, vadszőlőt, clematist futtatva, rövid időn belül hangulatos lugast kaphatunk a teraszon.


A lugas alsó részéből kiemelkedő madáretető kedvelt helyévé válhat a városi madarak, így a cinkék, verebek, rigók számára. A madaraknak szánt magokat egy tartályba önthetjük, mely lehetővé teszi a folyamatos adagolást.


VertVert, függőleges növénytartó


A függőleges terek maximális kihasználását teszik lehetővé a VertVert növénytartói. A korlátra és falra is akasztható, egyszerűen alkalmazható tartó három különálló részből áll, melyek lépcsőszerű kialakítása nemcsak funkcionális, de egyedivé tehetjük vele a balkont is.


Forrás: Rephorm

Címkék: 
KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK
Téli dekorációs ötletek a kertben
Télen a kerti dekoráció elengedhetetlen kellékei a különböző gyümölcsök, örökzöld növények, lámpások és mécsestartók.
Kerti faházak a fákon
A természet közeli faházak kalandot jelentenek a gyerekek számára, visszavonulást a felnőtteknek, romantikus rejtekhelyet az arra vágyóknak.
Térelválasztók a kertben
A kerti térelválasztók alapvető funkciójuk betöltésén kívül, tekintetvonzó elemei lehetnek kertünknek, a függőleges terek sok lehetőséggel kecsegtetnek.